SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Arbetsterapeut till Öppenvård Capio Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Publicerades: 2023-05-15

Beskrivning av tjänst

Arbetsterapeut till öppenvård Capio Geriatrik Sollentuna 

Capio Geriatrik Sollentuna är en nystartad klinik som slog upp dörrarna hösten 2020. Verksamheten innefattar både geriatriks slutenvård och öppenvård. Den geriatriska öppenvården består av två nystartade vårdformer, Förstärkt Utskrivning (FU) samt Sammanhållen Geriatrisk Vård (SGV). I bägge vårdformerna innebär arbetet patientbesök i patientens hem samt patientbesök på mottagningen. En central del i uppdraget är nätverksbyggande i närområdet med samverkan med aktörer i hela vårdkedjan; prehospital verksamhet, närsjukvård, kommun med flera.

Vill du jobba på en inspirerande och omväxlande arbetsplats med mycket frihet?

Då har du jobbet här. Vi arbetar i ett litet team där det ingår läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, logoped och kurator. Du kommer att arbeta dagtid, viss helgtjänstgöring kan förekomma. Varje fredag börjar vi dagen med en gemensam frukost. Arbetet utgår från Sollentuna Sjukhus och det är också där som mottagningen ligger. 

Om tjänsten
I din roll som arbetsterapeut ingår bl.a. bedömning, behandling, träning, hjälpmedelsutprovning och förskrivning samt samverkan och överrapportering till andra vårdinstanser. Du informerar och vid behov utbildar närstående i ett rehabiliterande förhållningssätt. Du arbetar i ett väldigt nära samarbete med din fysioterapeutkollega samt med övriga teamet. Du har en självklar del i verksamhetens kvalitets- och förbättringsarbeten.  

Kvalifikationer

  • Legitimerad arbetsterapeut. Vi välkomnar ansökningar från både nyutbildade arbetsterapeuter så väl från dig som har flera års erfarenhet av yrket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
  • Körkort ett krav.
  • Vi söker dig som är självständig, trygg, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig

  • En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar.
  • Friskvårdbidrag.
  • Individuell lönesättning.
  • Kompetensutveckling.
  • Tillgång till gym/träningslokal innan eller efter ditt arbetspass.
  • Heltid.

Anställning
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Arbetstid är förlagd dagtid måndag - fredag, viss helgtjänstgöring kan komma att ingå. Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka då in ett CV och ett personligt brev så kontaktar vi dig för en intervju. Vi arbetar fortlöpande med intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor och funderingar kontakta enhetschef Cecilia Rickardsson på 073 - 467 03 49

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning, månadslön

Tillträde

Enligt ÖK

Kontaktperson Capio

Cecilia Rickardsson, Tel:0734670349

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.