SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Arbetsterapeut till primärvården Stockholm, Farsta

Sista ansökningsdag: 2023-04-03

Publicerades: 2023-03-03

Om oss

Capio Rehab Farsta har funnits sedan 2012 och hos oss arbetar erfarna fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister, kiropraktorer och receptionist. Bedömning/behandling sker både på mottagningen och genom hembesök beroende på behov. Vi erbjuder pre- och rehab, manuell behandling, kostrådgivning, ADL-bedömning, hjälpmedelsförskrivning och undersökning med ultraljud. Vi har även flertalet grupper för olika diagnoser- bla. KOL-skola, artrosskola och Capio Aktiv Rehabträning.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Som arbetsterapeut hos oss arbetar du självständigt med bedömningar, undersökningar och behandlingar/hjälpmedelsförskrivningar. Du kommer jobba i hemrehabteam med fysioterapeut samt träffa patienter enskilt på mottagningen. Hos oss har du ett eget rum samt tillgång till laptop att ta med på hembesök.

Om du har en särskild kompetens, ett specialområde eller ett särskilt intresse är vi lyhörda och intresserade av att utveckla/inkorporera det i verksamheten!

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut och trygg i både person och profession.
Tidigare arbete inom primärvården och vilja att leda grupper är meriterande!
Som person är du positiv, empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett helhetstänk med pedagogiskt och patientfokuserat arbetssätt.

Övrigt

Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning.
Tjänsten kan komma att tillsättas fortlöpande.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

40 timmar/vecka

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Rebecka Norrman, Tel:070-8157852

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.