SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2023-04-03

Publicerades: 2023-03-03

Beskrivning av tjänst

Att arbeta som arbetsterapeut på Capio Rehab Gårda

Capio Rehab Gårda är en rehabmottagning inom Vårdval Rehab,  centralt belägen i Göteborgs Centrum. Vi samverkar väldigt tätt med Capio Vårdcentral Gårda, som av många beskrivs som en av dom "gröna öarna" som faktiskt finns kvar inom vården idag. Detta med en stabil, öppensinnad och varm arbetsgrupp där samtliga yrkeskategorier jobbar mycket tätt i team. Vi har enbart fast anställd personal och ett positivt driv framåt. Nu söker vi ytterligare en arbetsterapeut till vår fantastiska personalgrupp

Som arbetsterapeut på Capio Rehab Gårda så står du aldrig ensam. Du har alltid erfarna och kompetenta rehab-kollegor, och en arbetsgrupp i övrigt som alltid är öppen för vad dom kan bidra med. Detta alltid med patienten i fokus! Närheten till patientens ansvariga läkare och övrig personal på vårdcentralen ger en ökad kvalitet, och en snabb väg framåt.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som arbetsterapeut hos oss innebär att få arbeta med självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. På mottagningen och i hemmet. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter. Om du har en särskild kompetens, ett specialområde eller ett särskilt intresse är vi lyhörda och intresserade av att ta fram eller utveckla fler gruppverksamheter som möter våra patienters behov. Viktiga arbetsuppgifter är även hantering av hjälpmedel och kontakter med andra vårdgivare. Många av våra besök sker som teambesök ihop med läkare eller annan yrkeskategori för att vässa våra rehab-planer ytterligare.

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser som meriterande har erfarenhet av kliniskt arbete motsvarande minst tre år de senaste fem åren. Om du har arbetat på vårdcentral tidigare är även det meriterande. Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Varmt välkommen till oss på Capio Gårda!!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

80-100%

Lön

Månadslön

Kontaktperson Capio

Martin Jensen, Tel:0708-424021

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.