Vård online
Vård online

Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2022-10-30

Publicerades: 2022-09-21

Beskrivning av tjänst

Om oss

På Capio Rehab Dalen är vi totalt cirka 40 medarbetare: arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktor, kurator och logopeder som tillsammans arbetar för att patienten ska få den absolut bästa rehabiliteringen, alltid med våra värderingar "kvalitet, empowerment, innovation och socialt ansvar" som grund.
Vi bedriver Primärvårdsrehabilitering inom vårdval region Stockholm. Hos oss finns även neuroteam, logopedmottagning och specialiserad fysioterapi

Är du arbetsterapeut och vill jobba tillsammans med positiva och erfarna kollegor?

Vi söker dig som är arbetsterapeut och vill arbeta i en positiv och stöttande arbetsgrupp.  Arbetet utförs till största del i patienternas hem. Du utför bedömning och träning, ger råd och stöd om egenvård, förskriver hjälpmedel, utför boendebedömningar och initierar bostadsanpassningar, självständigt eller i team med fysioterapeut.

Dina kvalifikationer

Leg arbetsterapeut, gärna med med erfarenhet av arbete i primärvården. Vidareutbildning är en merit.
Körkort är ett krav.

 

Vi erbjuder dig

Vi månar om att ha den senaste kunskapen och satsar därför på kompetensutveckling både externt och internt och vi strävar efter att alltid utveckla oss själva och vår verksamhet. Vi har stort kollegialt utbyte - vi diskuterar och lär av varandra dagligen.
Vi har lättkörda smidiga bilar och använder oss av mobilt arbetssätt, dvs vi har laptops som kan tas med hem vid hembesök.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, personalgym, friskvårdspass och har en fantastisk trädgård att nyttja
sommartid.
Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion, en trivsam och öppen miljö och en glad stämning.

www.capio.se/rehab-dalen 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Melin, Tel:08-68433752

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.