SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

ASIH söker sjuksköterskestudenter för undersköterskejobb i sommar

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-24

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Om oss

Capio ASIH Dalen erbjuder vård i hemmet för patienter i livets slutskede eller de som har behov av medicinska insatser vid allvarlig sjukdom, påfrestande behandling och sjukdomsförsämring. Vi har ett tätt samarbeta med Capio SPSV Dalen som är vår palliativa vårdavdelning med 16 patienter i livets slutskede. Grunden i vår verksamhet är att vi ska möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt, samt att minimera antalet besök i akutsjukvården.

Vi utgår från Dalens sjukhus och har ca 215 patienter anslutna.

Vi är en familjär arbetsplats som samarbetar mellan våra verksamheter. Vi som jobbar här har många års erfarenhet, en bra struktur och ett gemensamt arbetssätt som skapar den bästa vården för patienten.

Det är enkelt att ta sig till oss, promenadavstånd till tunnelbanan (Blåsut eller Sandsborg) och bussarna stannar direkt utanför sjukhuset.Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom ASIH. Arbetet är stimulerande, utvecklande, nytänkande och du ingår i ett team tillsammans med positiva och kompetenta arbetskamrater som består av läkare, sjuksköterskor, dietist, kurator, fysio- och arbetsterapeut.

Du utför provtagningar, såromläggningar och läkemedelsadministration (delegerat) självständigt hemma hos våra patienter.

Kvalifikationer

- Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet eller sjuksköterskestudent från termin 4
- Du kan prioritera och känner dig bekväm med att fatta beslut i samråd med kollegor, patient och närstående.
- Du har lätt för att kommunicera med kollegor, närstående och patienter.
- Körkort är ett krav om du vill arbeta inom ASIH.

Villkor

Sommarvikariat alternativt timanställningAnställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Heltid

Lön

Timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ulrika Nilsson, Tel:073-6618701

Helena Nyren, Tel:076-0509566

Ulrika Persson, Tel:070-4843563

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.