Vård online
Vård online

Astma-/KOL-sköterska till Capio Östermalm vårdcentral

Sista ansökningsdag: 2022-09-02

Publicerades: 2022-06-04

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Mottagningen är belägen på Östermalm. Vi är en personlig vårdcentral med ca 25 anställda som har ansvar för våra drygt 13500 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ostermalm-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/xz22Vv

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är distriktssköterska/sjuksköterska med utbildning inom astma/KOL. Vi ser att du har egna idéer och förslag om hur vi bäst kan forma en stabil astma/KOL-mottagning med god kvalitet. 

Du kommer schemamässigt jobba i perioder både på mottagningen och i hemsjukvården. Du kommer att ha astma/KOL-mottagning två dagar i veckan när du är inne på mottagningen. Mottagningsarbetet innebär att du jobbar med telefonrådgivning och det är viktigt att du kan TakeCare och bra om du har vana från Tele-Q/telefonrådgivning. På mottagningen har du även möjlighet att arbeta i vår digitala chatt och distansarbete.

I hemsjukvården ansvarar du för ett område tillsammans med en annan kollega. Vi har även undersköterskor som jobbar ute i hemsjukvården samt en geriatriker som rondar patienterna och gör hembesök. Våra hemsjukvårdspatienter bor i närheten och till dem tar du dig på cykel. 

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 

Kvalifikationer

Du har formell astma-/KOL-kompetens, är van vid att arbeta självständigt, känner dig trygg i din yrkesroll och strävar efter hög medicinsk kvalitet. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, har en god organisationsförmåga och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

2022-09-05 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Frida Rodriguez, Tel:0734-449632

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.