Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Sjuksköterska eller Astma/KOL- sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-07-09

Publicerades: 2023-05-09

Om oss

Capio Mariastaden är en familjär vårdcentral belägen i norra Helsingborg i vackra Maria Park. Vi har ca. 8600 listade patienter och förutom familjeläkarmottagning med bland annat diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning, äldremottagning, arbetsterapeut och kurator har vi också BVC. Vi har nära samarbete med övriga Capiokliniker med bland annat digital vård, dietist och barnmorskemottagning.
Vi utnämndes nyligen till 4;e bästa Vårdcentralen i Skåne och då vi hela tiden växer behöver vi bli fler engagerade medarbetare. Vill du vara med och starta upp vår astma/KOL-mottagning, sök tjänsten!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är sjuksköterska och intresserad av eller med vidareutbildning inom astma/KOL för uppstart av och arbete på vår astma/KOL-mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är sjuksköterska intresserad av att vidareutbilda dig eller redan utbildad till astma/KOL-sjuksköterska och trygg i både person och profession, samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

80-100

Lön

Månadslön

Tillträde

enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ulrica Strandéus, Tel:073-4223019

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.