SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Audionom till Öron-Näsa-Hals, Globen

Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Publicerades: 2023-03-02

Om oss

Capio Öron Näsa Hals ingår i Capio Specialistcenter AB som är ett bolag inom Capio Specialistkliniker. Capio ÖNH har verksamhet på två enheter, en vid Globen strax söder om Stockholms innerstad och en i Solna Centrum. Vi bedriver ÖNH-verksamhet inom ramen för Vårdval Stockholm, både mottagning och dagkirurgi av patienter i alla åldrar.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På enheten utreder vi vuxna och barn med sjukdomar och besvär inom specialistområdet öron-näsa-hals. Vi arbetar i team som består av specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor och audionom. Vi söker nu en audionom för att komplettera vårt team.

Arbetsuppgifter

Som audionom hos oss arbetar du främst med diagnostik av patienter som remitteras till oss från primärvård eller från annan specialistsjukvård. Audionomens diagnostik är en viktig del av den totala utredningen på vår mottagning och sker i nära samarbete med våra öron-näsa-halsspecialister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad audionom och som kan rycka in vid behov. Som person behöver du ha förmåga att arbeta självständigt i patientarbetet men även fungera som en bra teammedlem. Du skall vara serviceinriktad och intresserad av att vara med och utveckla och driva verksamheten framåt. Vi har ett högt patientflöde och arbetar tätt tillsammans i teamet. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Allmän visstidsanställning, vid behov.

Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringen

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Vid behov

Lön

Timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elisabeth Valeskog, Tel:+4672127774

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.