Vård online
Vård online

Barnläkare till Capio Närsjukhus Simrishamn

Sista ansökningsdag: 2022-10-31

Publicerades: 2022-09-01

Beskrivning av tjänst

Vi söker en barnläkare till Capio Närsjukhus i Simrishamn!

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen. På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

På barnmottagningen utreder och behandlar vi barn och ungdomar mellan 0-17 år med barnmedicinska sjukdomar såsom allergier, astma och mag-/tarmsjukdomar.

Arbetsbeskrivning:

Som barnläkare hos oss arbetar du brett och möter patienter som är i behov av barnläkares specialistkompetens. Sedvanliga uppgifter som mottagningsarbete, utredning och behandling av patienter med olika åkommor inom det pediatriska spektret samt olika undersökningar som exempelvis pricktest, spirometri samt rådgivning, konsultationer och provtagningar ingår. Bedömning av inkommande remisser från andra instanser är en del av arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö där verksamheten kontinuerligt strävar efter att förbättras och effektiviseras. En del i ditt arbete blir att se dessa möjligheter och tillsammans med oss driva förbättring- och kvalitetsarbetet framåt.

Kvalifikationer:

Specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin

Vi erbjuder:

* En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

* Friskvårdsbidrag

* Individuell lönesättning

* Trygghet i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

* Ansvar, mandat och frihet

Anställning:

Tillsvidare med provanställning på 6 månader

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Rekryteringsansvarig: Helena Ozolins, helena.ozolins@capio.se eller 076 866 71 22

Välkommen med din ansökan och bli en av oss!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Fast

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Ozolins, Verksamhetschef, Tel:0768667122

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.