SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Barnmorska sökes till ny BMM på Capio Skogås!

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Publicerades: 2023-05-01

Om oss

Capio Vårdcentral Skogås har ett utmärkt läge söder om Stockholm! Med både pendeltåg och busstation alldeles i närheten, är det lätt att ta sig till och från mottagningen. Vi är en välfungerande enhet med vårdcentral, hemsjukvård och BVC. Vi har även kurator, psykolog och rehabkoordinator på plats. Vi är ett team på ca 35 medarbetare med god sammanhållning och en stark laganda. Vi arbetar tvärprofessionellt kring våra patienter vilket både främjar en god arbetsmiljö och vi strävar efter att erbjuda våra ca 13.000 listade patienter bästa möjliga vård. Välkommen i gänget!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med från början och starta upp en barnmorskemottagning i Capios regi?
Vill du arbeta i nära samarbete med BVC och en Familjecentral?

Här på Melodivägen 6 i Skogås, har vi redan vår vårdcentral och BVC, och ingår i Skogås fina Familjecentral! Då den regiondrivna barnmorskemottagningen i samma hus kommer att läggas ner, så vill vi starta upp så vi kan fortsätta att erbjuda Skogås kvinnor och familjer ett fullvärdigt utbud. 

Ni kommer att vara 2 barnmorskor på vår BMM, och ni får vara med och planera, och utforma mottagningen utefter rådande krav och riktlinjer. Vi ser gärna att ni kompletterar varandra väl, så kompetens, flexibilitet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

I tjänsten som barnmorska kommer du bland annat arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även vara delaktig i föräldrautbildning, telefonrådgivning och STI-provtagning. Vi samarbetar med BVC och Familjecentralen. Här är alla hbtqi-certifierade.
Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden.

Kvalifikationer

Vi söker barnmorska med erfarenhet och driv, och som har jobbat minst 2 år på barnmorskemottagning. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. 
Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.
Specifika utbildningar/kompetenser inom området kan vara meriterande.

Övrig information

Vi planerar för att öppna vår barnmorskemottagning den 16 oktober, då regionen planerar att stänga sin mottagning den 15 oktober. Vi kommer att starta upp i befintliga lokaler. Vår ambition är att det inte skall bli så stort glapp i verksamheterna, utan att vi skall komma i ordning så snabbt som möjligt. Planering av verksamheten kommer förstås att påbörjas före start. Vill du vara med?

Vi kommer att intervjua fortlöpande med start nu i maj, vara tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum om vi hittat rätt sökande.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar Capio alltid först sex månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Ca 80 %

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-10-16 eller efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annica Johansson, Tel:annica.johansson@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.