SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Barnmorska till uppstart av Barnmorskemottagning Capio Vårdcentral Bro

Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Publicerades: 2023-01-26

Om oss

Capio Vårdcentral och BVC Bro ligger i ljusa, fräscha lokaler i Bro Centrum, nordväst om Stockholm, på gångavstånd från pendeltågsstationen. Bro centrum ger, trots närheten till Stockholm, en fin småstadskänsla. Tillgång till fri parkering finns vid vårdcentralen. På mottagningen arbetar ca 30 medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 8700 listade patienter. På mottagningen finns flera specialistmottagningar såsom diabetesmottagning, astma/kol-mottagning, äldremottagning, hypertonimottagning samt fysioterapeut och rehabkoordinator. Till mottagningen hör BVC och första linjens psykiatri inom både barn- och vuxenuppdraget samt eget ansvar för hemsjukvården. Våra värdeord - kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment - står i centrum för allt arbete och vi har ett starkt fokus på förbättringsarbete och samarbete mellan olika yrkeskategorier för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats präglad av utvecklingsmöjligheter och teamkänsla.

Beskrivning av tjänst

Vi startar upp barnmorskemottagning 1/9, vill du vara med?

Arbetsbeskrivning

Vi söker 2 barnmorskor för uppstart av barnmorskemottagning 1/9 2023. Du får vara med i hela uppstartsarbetet, att påverka barnmorskemottagningens utformning gällande rutiner och andra idéer. Du kan vara med från början och påverka öppettider samt dina arbetstider.

I tjänsten som barnmorska kommer du bland annat arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt på sikt även gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även vara delaktig i föräldrautbildning, telefonrådgivning och STI-provtagning. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden.

Kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Ett krav är att du arbetat minst 2 år på barnmorskemottagning de senaste 5 åren. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Välkommen att kontakta verksamhetschef Ulrika Westling Lewenhaupt, om du har några frågor.

Sök gärna i god tid, intervjuer kommer att ske under pågående annonsering.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

ca 75-100%

Lön

Månadslön

Kontaktperson Capio

Ulrika Westling Lewenhaupt, Tel:070-9307603

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.