SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Barnmorska

Sista ansökningsdag: 2023-04-03

Publicerades: 2023-03-04

Om oss

Capio Vårdcentral på Clemenstorget är en centralt belägen vårdcentral i Lund med mycket goda pendlingsmöjligheter intill tåg- och busstationen. Vi är ca 70 engagerade och positiva medarbetare. Vi har nästan allt under ett och samma tak; en fast läkarbemanning, barnavårdcentral, mödrahälsovård med gynekolog, arbetsterapeut, sjukgymnastik, dietist, astma/KOL-mottagning, diabetessköterska, psykologer och kuratorer samt livsstilsmottagning.

Beskrivning av tjänst

Kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga och lägger en stor vikt vid teamarbete, har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Erfarenhet från MVC är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som barnmorska kommer du bland annat arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även vara delaktig i digital föräldrautbildning, telefonrådgivning och STI-provtagning. Vi delar lokaler med BVC och du kommer att arbeta i tätt samarbetet med sköterskorna där då vi bl.a. har utbildningar tillsammans. 

På Capio Vårdcentral Clemenstorget kommer du att ingå i ett etablerat team som idag består av två barnmorskor samt läkarstöd. Vi bygger vår organisation på den lokala enhetens autonomi med engagemang och delaktighet från medarbetare. Tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden samt stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

80%

Lön

Månadslön

Kontaktperson Capio

Mariett Persson, Tel:076-0522541

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.