SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Barnsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-03-28

Publicerades: 2023-02-28

Om oss

Capio Barn- och ungdomsmedicinska mottagning Zinkensdamm är en specialistmottagning för barn och ungdomar upp till 18 år. Vår ambition är alltid att erbjuda våra patienter bästa tänkbara vård och vi är alla delaktiga i verksamhetens utveckling och förbättringsarbete för att uppnå just detta. Mottagningen hanterar frågor om tillväxt, astma, allergi, obesitas eller något annat inom barnspecialistens kompetensområde. Vi har också ett tilläggsavtal med Region Stockholm att utreda barn och ungdomar med misstänkt neuropsykiatrisksjukdom. Vi håller till i ljusa, nyrenoverade lokaler och det är lätt att ta sig till och från mottagningen då det finns goda tunnelbane- och bussförbindelser. Våra lokaler delar vi med vår vårdcentral.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har vidareutbildning inom barn och ungdom. Har du erfarenhet av mottagningsarbete så ser vi det som särskilt meriterande. . För att lyckas i den här tjänsten tänker vi att du ska tycka om att arbeta i team. Vi värdesätter att du som person är självständig, ansvarsfull, flexibel och har god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du har intresse av att utveckla verksamheten tillsammans med oss. 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Du är en engagerad och positiv person som tar egna initiativ och kan prioritera när det behövs. Du får gärna ha vidareutbildning eller intresse att arbeta med obesitaspatienter.

Övrig information

Tjänsten är 100% måndag till fredag. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-05-01

Kontaktperson Capio

Marie Kilström Jönsson, Tel:0840901122

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.