Vård online
Vård online

Barnsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Publicerades: 2022-04-07

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lundby är en vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler centralt på Hisingen intill Capio Lundby Närsjukhus. Vi är ett glatt gäng på ca 17 medarbetare som tillsammans har hand om ca 6700 listade patienter. Det råder en god stämning i arbetsgruppen och värnar om varandra vilket gör att det är roligt att gå till jobbet – vi trivs tillsammans helt enkelt. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Lundby är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling. Det är lätt att ta sig till och från vår mottagning då det finns goda förbindelser och endast 10 minuter till Centralstationen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker ytterligare en BHV sjuksköterska till vårt BVC som nu är i en tillväxtfas

När vi flyttar in i våra nya lokaler så kommer ni  ha möjlighet att utforma det BVC ni önskar.

Du och din kollega kommer gemensamt ansvara för vårt BVC och våra familjer.

Lundby är en stadsdel som växer just nu, vi har invånare från många delar av världen och många besök sker därför med engelska som gemensamt språk.

Som BHV-sjuksköterska stödjer du föräldrarna aktivt genom tidsbeställda besök, telefonrådgivning och hembesök. Du arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Du kommer att  samarbeta med  flera andra professioner kring barnet och familjen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. BVC bemannas av en barnsjuksköterska. Du kommer att ha frihet hur du vill styra din egen mottagning.  Vi har även gott samarbete med närliggande Capio Kvillebäcken BVC. 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.  

Rekryteringen sker löpande och du kan därför komma att bli kontaktad innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Viviana Calambas Garces, Tel:viviana.calambasgarces@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.