Vård online
Vård online

Behandlingspsykolog till Capio Hjärnhälsan

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Publicerades: 2022-05-12

Beskrivning av tjänst

Capio Hjärnhälsan söker Leg. psykolog med behandlingserfarenhet.

 

Capio Hjärnhälsan startade sin verksamhet i Örebro i april 2018. Vår mottagning ligger i fräscha lokaler på Fredsgatan i centrala Örebro. Sedan starten har verksamheten växt, och avser att fortsätta växa. I och med nya avtal finns nu ett behov av ytterligare psykolog hos oss. Mottagningen i Örebro utgörs av ett team med ca 20 psykologer, specialistläkare, två medicinska vårdadministratörer och en enhetschef, tillika psykolog. På mottagningen hålls regelbundna teammöten med fokus på kompetensutveckling och utvecklingsarbete. Som nyanställd får man ett mentorsstöd av psykolog på mottagningen.

Vår verksamhet kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang bland våra medarbetare. Vårt huvudfokus har länge varit neuropsykiatriska utredningar med autism- samt ADHD-frågeställning, men i och med nytt avtal har vi nu även ett behov av psykolog för behandlingsarbete. Arbetet innebär psykologisk behandling med barn och ungdomar med autismdiagnos, tillhörande barn- och ungdomshabiliteringen. Då uppdraget är nytt för oss kommer du som psykolog få möjlighet att vara delaktig och drivande i organisationen av uppdraget.

 

Arbetsuppgifter: Psykologiskt behandlingsarbete med barn och ungdomar med autismdiagnos.
Tjänsten kan eventuellt även komma att innefatta annat psykologarbete, såsom neuropsykiatriska utredningar.

Kvalifikationer: Leg. psykolog med erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete med barn och ungdomar. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med autism är meriterande.

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Heltid alt. deltid, tjänstgöring måndag-fredag (kan diskuteras). Tillträde efter överenskommelse.
6 mån provanställning.

 

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

ORGANISATION

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare.

Capio Hjärnhälsan tillhör Capio Psykiatri och är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Närke, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100% eller annan efter överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Enhetschef Robert Sjölund robert.sjolund2@capio.se, Tel:073-3342391