Vård online
Vård online

Bemanningsassistent till Hjärtkliniken S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2023-02-03

Publicerades: 2023-01-13

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Om kliniken

Vi på Hjärtkliniken söker en ny kollega som bemanningsassistent. Kliniken består av 200 medarbetare som arbetar på våra tre vårdavdelningar, avdelning 31 - svikt/arytmi, avdelning 33 - svikt och avdelning 30 - HIA. Hos oss arbetar 1.5 bemanningsassistenter som har en viktig roll för får dagliga drift. 

Om rollen

Som bemanningsassistent på Hjärtkliniken har du, tillsammans med vårdenhetscheferna, ansvar för omvårdnadsbemanningen på klinikens tre vårdavdelningar. Det är ett viktigt arbete med varierande arbetsuppgifter.

I rollen ansvarar du för enhetens schemaläggning av samtliga yrkeskategorier. Där ingår även att justera personalscheman i enlighet med verksamhetens bemanningsbehov och personalens önskemål, som beaktas i så stort mån som möjligt. Att hantera ändringar av schemat när det är driftsatt är även någonting våra bemanningsassistenter tar hand om, vilket innebär att bevaka och hantera eventuell under- eller överbemanning i den dagliga verksamheten. 

Nedan följer några återkommande arbetsuppgifter som ligger på en bemanningsassistents bord:

  • Planera och inventera den personalkompetens som behövs
  • Bevilja planerad ledighet
  • Fastställa scheman
  • Bevilja passbyten
  • Bevilja korttidsfrånvaro
  • Tillsätta luckor i schemat
  • Koordinera schemaändringar under pågående planeringsperiod
  • Bistå medarbetarna med schemaläggningsfrågor.

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt kommer du att erbjudas utbildning i:

  • Arbetsmiljö och arbetsrätt.
  • Schemaläggningssystemet Tessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års tidigare erfarenhet av arbete som bemanningsassistent och/eller planerare inom akutsjukvård. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med bemanningssystemet Tessa.

Du är flexibel, tycker om att ha många järn i elden samtidigt och drivs av att leverera god service till de du är i kontakt med i ditt arbete. Dessutom är du noggrann, strukturerad och vill vara med och fortsätta utveckla hjärtsjukvården med oss.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtidstjänst måndag till fredag 40h/v.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Dusanka Stojadinovic, Tel:085871000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.