SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

BHV-sköterska sökes till vårt fantastiska BVC

Sista ansökningsdag: 2023-06-12

Publicerades: 2023-05-12

Om oss

Capio Vårdcentral Åkermyntan i centrala Hässelby är en modern vårdcentral som präglas av samarbete och utveckling och som aldrig tummar på kvaliteten. Vi har i dagsläget 14 500 listade patienter och finns i ett lugnt fint område nära Mälaren. Vi håller till i fina lokaler och har goda parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil. Välkommen till en arbetsplats där teamarbete och den goda stämningen genomsyrar vardagen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba på Stockholms trevligaste BVC? Nu söker vi dig som vill bli en del i vårt härliga och glada gäng. Vi finns i nyrenoverade, mysiga lokaler i Åkermyntan centrum.

Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga och ett fint bemötande liksom förmågan att arbeta självständigt. Vi ser även gärna att du är ansvarstagande, positiv och flexibel. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling. Erfarenhet från BVC är meriterande.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Vi rekryterar fortlöpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75-85

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Sofia Bond, Tel:070-8812412

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.