Vård online
Vård online

BHV-sjuksköterska till Capio barnavårdscentral Wasa

Sista ansökningsdag: 2023-02-19

Publicerades: 2023-01-19

Om oss

Capio Wasa och Geneta familjecentral
Tillsammans med förebyggande socialtjänst i Södertälje kommun driver vi Geneta familjecentral som har fokus på hälsofrämjande, förebyggande och stödjande aktiviteter för barn och föräldrar i närområdet. Familjecentralen består av barnavårdscentral, barnmorskemottagning, öppen förskola samt föräldrastödjare. Capio Wasa ligger i Södertälje, med goda kommunikationer från kringliggande städer. Vi ligger 4 minuters bilväg från motorvägsavfarten om du kommer från Stockholm och det går direktbuss från Liljeholmen till oss som tar 35 minuter. Här har vi Vårdcentral, Barnavårdscentral, Barnmorskemottagning, Amningsmottagning, Öppen förskola, Föräldrastödjare och Utökat uppdrag för barn 6–17 år med psykisk ohälsa och rehab. Vi är ett härligt team som arbetar tillsammans med våra patienter.

Beskrivning av tjänst

Till vår fina BVC-verksamhet söker vi nu en barnsjuksköterska eller distriktssköterska.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska som vill vara en del av vårt team på barnavårdscentralen med amningsmottagning och är en del av vår familjecentral. Ett utav våra gemensamma arbetssätt är ett utökat hembesöksprogram till förstagångsföräldrar. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad när det gäller barns rätt till en god hälsa och utveckling. Vi har en trygg och stabil arbetsgrupp på mottagningen och ett tätt samarbete mellan de olika professionerna.

Frihet och möjligheter
För oss är en god arbetsmiljö och flexibilitet grunden till allt och har därför hög prioritet. Vi önskar att medarbetare ska ha en god balans mellan arbetsliv och fritid. Här säger vi aldrig nej till medarbetares goda idéer utan undersöker hur vi kan hitta sätt för att få till det. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med engagerade och omtänksamma kollegor. Individanpassad inskolning samt kontinuerlig vidareutbildning inom barnhälsovård är självklart hos oss. Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Vi värdesätter personliga egenskaper som engagemang, ansvarstagande, förmåga att arbeta självständigt, gott bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande men det viktigaste är att du är rätt person. Du tycker om utmaningar, har barnrättsperspektiv och tycker om att tänka utanför boxen.

För specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jenny Andersson på tel.  0760-504073

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Vi är flexibla när det gäller tjänstgöringsgrad för rätt person och utgår från dina önskemål

Lön

Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Andersson, Tel:0766-313906

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.