Vård online
Vård online

Biomedicinsk analytiker, BMA

Sista ansökningsdag: 2022-12-18

Publicerades: 2022-11-18

Om oss

Capio Vårdcentral Hallsberg är en trivsam och väletablerad vårdcentral med ca 11 200 listade patienter och 45 medarbetare. Vårdcentralen är belägen i tätorten Hallsberg.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio tar över Hallsbergs vårdcentral från Region Örebro län 1 december. Vårdcentralen har 11 200 listade och ca 45 medarbetare. Vårdcentralen har inte haft fasta läkare de senaste sju åren men nu har vi ledan lyckats anställa sex läkare som börjar succesivt under närmaste månaderna.

Vi söker dig som vill ta chansen att var med på en nystart!

Arbetsuppgifter

Arbete på vårdcentralens laboratorium, provtagning, medverka i kvalitetsarbetet så att vi säkerställer att analyser och rutiner följer regelverket mm. Bemöta våra patienter på ett vänligt och empatiskt sätt och ha ett bra servicetänk och vara flexibel. Samarbeta med medarbetarna inom alla yrkesgrupper för patienternas bästa.

Kvalifikationer

Biomedicinsk analytiker alternativt undersköterska med erfarenhet av arbete på lab.

VillkorAnställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

230201 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Åke Kihlberg, Tel:073-5628430

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.