Vård online
Vård online

Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Publicerades: 2023-01-11

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Om oss

Medicinenheten växer och vi söker nu ytterligare en BMA med inritning klinisk fysiologi med start nu till våren. På Medicinenheten arbetar drygt 30 medarbetare, varav ca 12 mer inriktade mot hjärta. Vid vår hjärt-/kärl mottagning arbetar specialistläkare, sjuksköterskor, BMA, undersköterskor och medicinska sekreterare i nära samarbete. Vi är ett väl inarbetat team som arbetar utifrån de nationella riktlinjerna i behandlingen med målet att alla patienter ska få den vård och kunskap de behöver utifrån sina personliga behov.

Hjärt-/kärl mottagningen samarbetar även med dietist, fysioterapeut och kurator på Medicinenheten. 

Dina arbetsuppgifter

Som BMA med inriktning klinisk fysiologi kommer du driva egen mottagning för bla. långtidsregistrering av EKG och blodtryck samt provtagning. Du kommer även vara behjälplig vid ekokardiografi och arbetsprov.

Du kommer bli en central del av ett specialiserat team av arbetskollegor som är mycket duktiga på det de gör, vilket tydligt framgår av de återkopplingar vi får från våra patienter och remittenter.

Du kommer vara en del av hjärt-/kärl-processen och med din unika kompetens vara en del av vårt team och utveckla mottagningen. 

Vi arbetar dagtid, måndag-fredag kl 07:30-16:00.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi och som är nyfiken på kardiologi.

Det är viktigt att du är trygg i dig själv och trivs med att ingå i ett team där arbetsglädje, ett bra samarbete och omtanke om varandra är viktig, men också vara del av förbättringsarbeten framåt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Holter EKG.

Vi erbjuder dig

  • Professionell sjukvård i familjärt arbetsklimat
  • En dynamisk verksamhet med korta beslutsvägar
  • Ett stimulerande arbetsklimat bland duktiga kollegor med patienten i fokus
  • En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
  • 3 000 kr/år i friskvårdbidrag 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Bråtendal, Tel:031-657063

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.