Vård online
Vård online

Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk kemi

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Publicerades: 2023-01-11

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Om oss

På Medicinenheten arbetar specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, fotvårdsterapeuter, fysioterapeuter, BMA klinisk kemi, BMA klinisk fysiologi, kurator och medicinska sekreterare i väl inarbetade team kring våra patienter med diabetes, mag/tarm- och hjärta/kärl besvär. På Medicinenheten ansvarar vi för sjukhusets provtagning där vi tar emot patienter dagtid måndag-fredag kl. 07:30-16:00.

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som BMA med inriktning klinisk kemi kommer du att en nyckelroll och ansvara för kontakterna med Unilabs. Du kommer ha ett nära samarbete med supporten mot vårt laboratorium i vårt journalsystem Cosmic. För att säkerställa en god kvalité kommer du att ansvara för att kontinuerligt utbilda personal på sjukhuset inom ditt kompetensområde.

I tjänsten ingår analysarbete/provtagning och du kommer även vara en del av hjärtmottagningsarbetet på enheten. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk kemi. Att arbeta hos oss innebär att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper som till exempel god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är kvalitetsmedveten och arbetar med ständiga förbättringsarbeten. Om du dessutom är en positiv, empatisk person som gillar att ta egna initiativ tror vi att du kommer trivas hos oss.

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Mindre sjukhus med korta beslutsvägar
  • Fantastisk samarbete mellan och inom enheterna
  • God kollegial gemenskap
  • Enhetsspecifika utvecklingsdagar
  • Sjukhusgemensamma utvecklingsdagar
  • 3 000 kr/år friskvårdbidrag
  • En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
  • En  arbetsplats där vi lär av varandra

Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Bråtendal, Tel:031-657063

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.