Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Biomedicinsk analytiker till Hjärtkliniken Capio St:Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2023-06-18

Publicerades: 2023-05-25

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig  en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker med erfarenhet inom ekokardiografi. Du som söker är självständig, flexibel, har en god analytisk förmåga och deltar aktiv i verksamhetsutvecklingen. 

Om oss

På ekomottagningen på hjärtkliniken utför vi ekokardiografi samt en del transesofagal ekokardiografi (TEE). Vi utför ekokardiografi på inneliggande patienter från sjukhusets hjärtavdelningar samt en del polikliniska patienter med omfattande klaff/vitier inför behandling och eventuellt thoraxkirurgi. Vi är ett mindre team bestående av kardiologer, ekoansvarig BMA och andra erfarna BMA kollegor.

Eftersom vi utvecklar vår verksamhet ytterligare söker vi en biomedicinsk analytiker (BMA) inom klinisk fysiologi.
Vi söker vår nästa medarbetare med stort intresse för ekokardiografi som vill ingå i vårt team!

Arbetsuppgifter
Ekokardiografi samt en del transesofagal ekokardiografi (TEE). Du kommer att arbeta med både kardiologer och andra BMA.

Här finner du även möjlighet för utveckling av ekokardiografi, att fördjupa dina erfarenheter inom området samt till svarsskrivning.

Kvalifikationer
Vi söker en Biomedicinsk analytiker med dokumenterad erfarenhet av att arbeta på en Fysiologisk klinik sedan tidigare alternativ hjärtklinik. Du besitter kunskap inom ultraljudsdiagnostik av hjärta.

Du har ett genuint intresse för människor och sätter patienten i fokus. I ditt arbete är du bekväm, driven och självgående samt vill bidra till ett gott arbetsklimat. 

Vi söker dig som kan arbeta självständigt med stöd från övriga i teamet som närmast består av kardiologer, ekoansvarig BMA och andra erfarna BMA kollegor.

Då vi består av ett litet team med nära och gott samarbete läggs även stor vikt på personlig lämplighet.

Ansökan
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

40 tim/v

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.