SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Biträdande enhetschef till Capio Geriatrik Vårberg

Sista ansökningsdag: 2023-04-13

Publicerades: 2023-03-23

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Geriatrik Vårberg erbjuder 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar med 16-17 vårdplatser per avdelning, i välutrustade och nyrenoverade lokaler med närhet till kommunikationer. Vi erbjuder personalparkering till reducerad kostnad. Vi använder digitala lösningar för att underlätta vårdarbetet, såsom journalsystemet TakeCare, dokumentationsstödet Frisq och PNA utrustning.  

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi söker nu en biträdande enhetschef som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du kommer tillsammans med enhetschefen ansvara för att leda och utveckla avd 31 & 32. Vi söker dig som har intresse för ett ledarskap nära medarbetarna där du ges möjlighet att utvecklas i din roll som ledare. I ditt arbete som ledare har du stöd av bemanningsassistent och vårdadministratör. 

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan!Arbetsuppgifter

I nära samarbete med enhetschefen stöttar och coachar du medarbetare i det dagliga arbetet. Du arbetar nära avdelningens medarbetare och följer upp rutiner och arbetssätt samt följsamhet till dessa. Den biträdande enhetschefen har en aktiv roll i verksamhetens kvalitets- och arbetsmiljöarbete.

Du samarbetar med verksamhetens kvalitetsutvecklare gällande kompetensutveckling och utbildningsinsatser. Du fungerar som ett stöd till enhetschefen gällande rekrytering, introduktion och uppföljning av medarbetare.   

Som biträdande enhetschef är du insatt i avdelningens budgetarbete och uppföljning av ekonomi.  Biträdande enhetschefer är adjungerade i ledningsgruppen. Du ersätter enhetschef vid dennes frånvaro.

 

Kvalifikationer

Du är sjuksköterska med några års erfarenhet av arbete inom slutenvård och har ett intresse för ledarskap och människors utveckling. Har du tidigare arbetat i liknande position är det meriterande. 

Som person är du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta. Du är positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Villkor

Heltid måndag - fredag med 40h/v. 

6 månaders provanställning tillämpas.

Vi erbjuder

  • En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
  • Friskvårdsbidrag
  • Personalparkering till reducerad kostnad  Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

40 h/v

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Bergström, Tel:0738610541

Therese Lindberg, Tel:0738610599

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.