Vård online
Vård online

Biträdande enhetschef till Capio Ångest Depression, Södermalm

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Publicerades: 2022-12-11

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Region Stockholm. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Vi söker en biträdande som gillar att lösa problem och stormtrivs i den kliniska vardagen!

Tjänsten är ett vikariat och perfekt för dig som vill ta nästa steg i karriären eller har erfarenhet och vill pröva ett nytt sammanhang eller tjänst. Vi träffar patienterna på digitala och fysiska besök och vårt uppdrag pågår en kortare eller längre tid tillsammans med patienten i en tydlig vårdprocess med metoder som har forskningsstöd. Individuell anpassning, lyhördhet och hänsyn till hela sjukdomsbilden betonas vid samsjuklighet. Det kan kräva lite extra energi, uppfinningsrikedom och kreativitet, och det är en fördel om du tycker om att ha roligt på jobbet. I rollen som biträdande stöttar du enhetschefen i ledningsuppdraget och får mottagningen att fungera smidigt. Du rapporterar till enhetschef och är ställföreträdande vid frånvaro. Hos oss får du riktigt bra kollegor och möjlighet att utveckla och använda din kompetens i hur vi bäst löser vårt uppdrag. Mottagningen ligger högst upp i Maria sjukhus med utsikt över takåsarna intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg. Inom Capio Psykiatri finns flera mottagningar på Södermalm och en anslutande heldygnsvård. Välkommen!

Arbetsuppgifter

 • Stötta enhetschefen i ledningsuppdraget, fungera som ställföreträdande
 • Följa upp patientärenden och patientflöden
 • Bemanning
 • Problemlösa i vardagen, få mottagningen att fungera smidigt
 • Delta på konsultationer
 • Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av psykiatriskt mottagningsarbete inklusive suicidriskbedömning, dispensär och läkemedelshantering. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbetsledning.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du gillar att ha roligt på arbetet och har ett stort intresse för patientarbete. Du är noggrann, gillar att problemlösa och en talang på bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Vikariat 1 år, 100 %. Arbetstiden är förlagd till vardagar kl 08.00-17.00 med flexram.

Vi erbjuder

 • Kollektivavtal och tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag och tillgång till husets gym mot en symbolisk medlemsavgift
 • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
 • Frukost varje fredag
 • Fri offentlig sjukvård
 • Möjlighet till föräldraledighetstillägg och löneväxling

Hos oss väntar ett viktigt uppdrag i en engagerad och glad personalgrupp. 
Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:070-9307737

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.