Vård online
Vård online

Biträdande vårdenhetschef till akutmottagningen Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Publicerades: 2022-07-20

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Akutkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus består av Akutmottagningen, två akutvårdsavdelningar och en Intermediär vårdavdelning. Akutmottagningen är Sveriges största med upp mot 100 000 akutbesök årligen. Vi söker nu en till biträdande vårdenhetschef till akutmottagningen. Du har personalansvar för sjuksköterskor och undersköterskor. Vi anser att våra medarbetare är de som är bäst lämpade att driva förbättringsarbete. Därför initieras och drivs de flesta förbättringsprojekt av undersköterskor, sjuksköterskor och läkare men som chef är du förstås delaktig i arbetet genom att skapa goda förutsättningar för detta. Har du kunskap och erfarenhet inom ett område som är relevant för verksamheten vill vi gärna dra nytta av detta och välkomnar nya idéer och projekt #nyfiknaochmodiga.  I uppdraget ingår även sedvanliga chefsuppgifter såsom rekrytering, löneöversyner och avvikelsehantering. För oss är det viktigt att du som chef är tillgänglig för medarbetargruppen och vi förespråkar ett coachande, nära ledarskap. I uppdraget ingår även klinisk tjänstgöring som sjuksköterska på akuten en dag i veckan. Om det passar din livssituation, och om du så önskar, kan det kliniska arbetet kopplas till ett särskilt ansvar tex för frågor som är speciellt aktuella för vår verksamhet på natten.  

Som biträdande vårdenhetschef har du ett nära samarbete med vårdenhetschefen och de övriga biträdande vårdenhetscheferna. Ett delat ledarskap förutsätter god kommunikation. För oss är det även viktigt att ha roligt på jobbet och ser gärna att du som person är prestigelös och bidrar till en god stämning.

 

Kvalifikationer

Du får gärna ha akutmottagningserfarenhet men det är inget krav. Däremot vi vill att du jobbat minst 5 år som sjuksköterska inom någon form av akutsjukvård, gärna i en stor organisation så du har en förståelse för den komplexitet det innebär. Du är genuint intresserad av andra människor och har en förmåga att entusiasmera och driva projekt. Du har även tålamod och uthållighet ur ett långsiktigt perspektiv. Du är nyfiken och modig och har förmågan att se saker ur flera perspektiv. Du får gärna vara en person som satsar 100% på jobbet men som också är medveten om att uppdraget ”bara är ett jobb” och att det finns annat i livet som är roligt och viktigt. Du behöver heller inte ha tidigare erfarenhet som chef men vi tror jobbet blir lättare om du tidigare haft arbetsuppgifter där du coachat andra medarbetare framåt, fått ta ansvar och samtidigt blivit medveten om faktorer som behöver beaktas för att i slutändan ta beslut som gynnar patienten. För vissa personer kommer ett fint bemötande naturligt. Vi andra får anstränga oss för att alltid bemöta patienter, anhöriga och medarbetare på ett professionellt sätt. För oss är ett gott bemötande mer än bara något som gör att det är trevligt på jobbet. Vi ser bemötande som en patientsäkerhetsfråga. Vi kräver därför att du och alla våra medarbetare aktivt jobbar för att vi på akutmottagningen har en kultur där vi vågar erkänna våra misstag och dra lärdom av dom.

Vi erbjuder dig ett roligt, utmanande och spännande jobb på Sveriges största och bästa akutmottagning.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

Peter Jilmstad, tel: 08-58702933

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

fast

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Peter Jilmstad, Vårdenhetschef, Tel:08-58702933

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.