Vård online
Vård online

Biträdande vårdenhetschef till Centraloperation

Sista ansökningsdag: 2023-02-27

Publicerades: 2022-12-20

Beskrivning av tjänst

I samband med öppningen av BB S:t Göran vill vi stärka upp med en biträdande vårdenhetschef på centraloperation. Är du en utvecklingsorienterad operationssjuksköterska som vill vara med och sätta din prägel på operationsavdelningen? Välkommen med din ansökan!

Om anestesikliniken

Anestesikliniken består av Centraloperation och Intensivvårdsavdelning. Vi är en av få anestesikliniker som har förmånen att ha anestesi, operation, postoperativ verksamhet, sterilteknik och IVA inom samma klinik. Vi opererar årligen ca 10 000 patienter inom ortopedi, allmänkirurgi och urologi. På centraloperation bedrivs elektiv och akut kirurgi. För närvarande har vi 12 operationssalar, och from 1 april 2023, i samband med öppningen av BB S:t Göran, så öppnar vi ytterligare 2 operationssalar för förlossningsverksamhet.

Vi är 140 medarbetare på kliniken samt ett 30-tal läkare, främst anestesiologer. Du kommer till ett härligt gäng medarbetare och kollegor med mycket kompetens, hög arbetsmoral och glädje.

Om rollen som biträdande vårdenhetschef

Du företräder och leder verksamheten i enlighet med avdelningens verksamhetsplan och Capio S:t Görans värderingar. Du kommer att ha ett tätt samarbete med övriga biträdande vårdenhetschefer samt andra nyckelpersoner på avdelningen, för att kunna leverera högsta vårdkvalitet till patienterna. Du har hos oss möjlighet att vara med och ta del av projekt kring utveckling, förbättringsarbete och arbetssätt i våra flöden, som pågår kontinuerligt.

Tillsammans med bemanningsassistenter, kvalitetskontroller, flödesledare, sektionsledare, flödeskoordinatorer leder vi den operativa driften och den dagliga bemanningen. Medarbetarna har hög kompetens och stor vilja av att vara med och utveckla. I din roll som chef är du med och bidrar till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Organisationen och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger din en unik möjlighet att vara med och utveckla, komma med nya idéer och prova nya lösningar.

Som biträdande vårdenhetschef ansvarar du för ca 25 operationssköterskor och undersköterskor. För att du på bästa sätt ska kunna och vara behjälplig i verksamheten ingår en vis klinisk tjänstgöringstid. Du rapporterar till vårdenhetschef och ingår i centraloperations ledningsgrupp.

Arbetstid är dagtid, veckodagar.

Vad vi söker

Vi söker efter dig, legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård, som har några års erfarenhet av kirurgi, ortopedi och/eller obstetrisk verksamhet. Det är meriterande om du har haft en chefs- eller ledarroll tidigare. Viktigast är att du har goda ledaregenskaper som person och har ett stort intresse att utveckla dessa egenskaper i en snabbfotad och spännande miljö.

Vi värdesätter personliga egenskaper högt och för att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du är:

 • Drivande i att utveckla verksamheten du arbetar i
 • Bekväm i att operativt leda, stötta och stödja personal för att nå ett så gott samarbete som möjligt.
 • Anpassningsbar och flexibel och tycker att det är spännande med förändringar.
 • En duktig nätverkare och trivs med att ha många olika kontaktytor i organisationen.
 • Men framförallt: du är nyfiken, modig och strävar alltid efter att bli bättre.

För att vara framgångsrik i rollen så krävs det även att du obehindrat behärskar flytande svenska, både muntligt och skriftligt.

Vi erbjuder

 • Tillsvidareanställning
 • En centralt belagd arbetsplats med goda kommunikationer
 • Ett närvarande, tydligt och lyhört ledarskap med möjlighet till personlig utveckling
 • En arbetsplats där vi kontinuerligt förbättrar oss och lär av varandra
 • Möjlighet till centralt belagda personalbostäder
 • Frisvårdsbidrag 3000kr
 • Fri tillgång till vårt gym
 • Förmånsportal med en mängd erbjudanden
 • Kollektivavtal

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi svarar gärna på dina frågor och/eller funderingar om tjänsten. 

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rosalba Degl'Innocenti, Tel:085871000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.