SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Biträdande Vårdenhetschef till IMA

Sista ansökningsdag: 2023-06-11

Publicerades: 2023-05-12

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om IMA, intermediärvårdsavdelning

Välkommen till en trevlig och utvecklande avdelning där vi värdesätter respekt för varandra och ett gott bemötande. IMA är en vårdnivå för patienter med hotande eller redan utvecklat organsvikt där vi har en kontinuerlig visuell övervakning och kontinuerlig övervakning av vitalparametrar. Vi har en hög kompetens och kapacitet till att vårda våra svårt sjuka patienter och bidrar med vår kunskap på övriga enheter. Nu söker vi dig som vill vikariera som biträdande vårdenhetschef på avdelningen!

IMA ingår i Akutkliniken, som också består av Akutmottagningen, AVA och MAVA. IMA har 6 vpl idag och planerar utökning till 8 vpl under hösten 2023. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och fysioterapeut.

Arbetsuppgifter

I denna roll är du direkt underställd och arbetar på uppdrag av vårdenhetschefen. Du har ett operativt ansvar för det dagliga arbetet på avdelningen. Du har även ett nära samarbete med övriga bitr. vårdenhetschefer på kliniken. För denna roll krävs det att du är noggrann i ditt arbete och ser patientsäkerhet och kvalitetsarbete som dina prioriterade områden.

Som biträdande vårdenhetschef har du personalansvar för en grupp sjuksköterskor och undersköterskor. Vilket innebär att du ansvarar för bl.a. medarbetarsamtal, lönesättning och rehabiliteringsärenden. Det krävs därför att du arbetar strategiskt med uppföljning av din personal och deras utveckling. En viktig del i det är att skapa förutsättningar för våra medarbetare att bidra och genomföra förbättringsarbeten. Du arbetar även med rekrytering till enheten i nära samarbete med vårdenhetschefen. 

Du är delaktig i klinikens verksamhetsplan och arbetar för att nå uppsatta mål. Därav är förmågan att kunna prioritera, planera och organisera av stor betydelse för att ha möjlighet att arbeta inom de tidsramar som finns. Personalplaneringen görs i samarbete med vårdenhetschef och bemanningsassistent i både långsiktig och kortsiktig personalplanering. På sjukhuset erbjuds kontinuerligt fortbildning för chefer med olika fokus som t.ex. rekrytering och kommunikation.

I denna roll arbetar du kliniskt 40% och 60% administrativt, men det kan variera.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom akutsjukvård, intensivvård eller medicin. Tidigare chefs- och/eller ledarerfarenhet är också meriterande.

Du har ett genuint intresse för människan och trivs med att bygga, leda, stötta och inspirera ditt team. Du är strukturerad, har en stark vilja att arbeta med ständiga förbättringar och du har inga problem med att stå i centrum och leda. Prestigelöshet är viktigt för dig då du trivs med att inspirera och få andra att växa. 

Villkor

Hör gärna av dig till vårdenhetschef Charlotta Paulsson om du har frågor, kontaktuppgifter finns längre ned i annonsen. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi ser framemot att höra från dig! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotta Paulsson, Tel:08-58702997

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.