Capio
Capio

Biträdande vårdenhetschef till Kirurgens slutenvårdsavdelningar

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-12

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.


Är du vår nya biträdande vårdenhetschef?

Välkommen till trevliga och utvecklande avdelningar där vi värdesätter respekt för varandra och ett gott bemötande! På Kirurg- och Onkologkliniken bedriver vi både planerad och akut sjukvård för patienter med kirurgiska och onkologiska sjukdomar och tillstånd inom följande sektioner: bröst, urologi, nedre magtarm och övre magtarm. Vi har totalt 72 slutenvårdsplatser fördelat på tre avdelningar, avdelning 36, 38 och 39. Patienterna på vårdavdelningarna är både akuta patienter direkt från akutmottagningen samt elektiva patienter som kommer för planerade operationer. Vi jobbar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare. Arbetet hos oss är spännande, utmanande, omväxlande och roligt!

Arbetsuppgifter

Du kommer bli en viktig del av vårt ledningsteam på vårdavdelningarna. I denna roll är du direkt underställd och arbetar på uppdrag av vårdenhetschefen. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga biträdande vårdenhetschefer på vårdavdelningarna. 

Som biträdande vårdenhetschef har du ett operativt ansvar för det dagliga arbetet på en av våra avdelningar. Du kommer ha personalansvar för en grupp sjuksköterskor. Det innebär att du ansvarar för medarbetarsamtal, är delaktig i lönesättning och rehabiliteringsärenden. Du arbetar även med rekrytering i nära samarbete med vårdenhetschefen. Personalplaneringen görs i samarbete med vårdenhetschef och bemanningsassistent. 

Det är viktigt att du arbetar strategiskt med uppföljning av dina medarbetare och deras utveckling. En annan viktig del är att skapa förutsättningar för våra medarbetare att bidra och genomföra förbättringsarbeten. I rollen som chef behöver du också driva förbättringsarbeten som leder till hög vårdkvalité.  

Du är delaktig i klinikens verksamhetsplan och arbetar för att nå uppsatta mål. Därför är förmågan att kunna prioritera, planera och organisera av stor betydelse för att ha möjlighet att arbeta inom de tidsramar som finns. På sjukhuset erbjuds kontinuerligt utveckling i din roll som chef.

I denna roll arbetar du kliniskt ca 40% och 60% administrativt, men det kan variera under året.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Det är meriterande om du har tidigare chefs- och/eller ledarerfarenhet.

Du har ett genuint intresse för människan och trivs med att bygga, leda, stötta och inspirera ditt team. Du är strukturerad och självständig samt har en stark vilja att arbeta med ständiga förbättringar och du har inga problem med att stå i centrum och leda. Prestigelöshet är viktigt för dig då du trivs med att inspirera och få andra att växa. 

Hör gärna av dig till vårdenhetschef Kerstin Lönn om du har frågor! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Lönn, Tel:08-58701117

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.