Vård online
Vård online

Biträdande vårdenhetschef till Medicinkliniken

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Publicerades: 2022-04-12

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vill du utvecklas som ledare i en framåtsträvande verksamhet på Medicinkliniken?

Då erbjuder vi dig ett roligt, utmanande och spännande jobb!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig till rollen som biträdande vårdenhetschef till avdelning 45, där du är en viktig kugge i ledarskapet på avdelning 45 och 50. Du kommer arbeta nära vårdenhetschefen, som är din närmaste chef, och i ett delat ledarskap med din kollega som är biträdande vårdenhetschef för avdelning 50. Som biträdande vårdenhetschef ansvarar du för ca 25-30 medarbetare (sjuksköterskor och undersköterskor). Du kommer även att arbeta nära bemanningsassistent, koordinator, farmaceut och omvårdnadsledande sjuksköterska. I arbetet ingår daglig planering av verksamheten, coacha medarbetare, planera för kompetensutveckling och driva förbättringsarbeten i både omvårdnad och arbetssätt. I rollen kommer du även att vara flödesledande sjuksköterska omvårdnad för de gastroenterologiska-, hematologiska och onkologiska flödena.

De internmedicinska avdelningarna, avd 45 och 50,  har patientflöden inom lung-, gastroenterologi- och hematologi men även onkologiska flöden. Avdelning 45 har 24 vårdplatser och avdelning 50 har 12 vårdplatser. Verksamheten bygger på teamarbete nära patienten och vi har en god förbättringskultur, är nytänkande och det är viktigt för oss att använda kompetenser på bästa sätt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda det dagliga arbetet och planera den dagliga bemanningen
  • Hantera frånvaro, ledigheter samt schemaläggningsfrågor
  • Genomföra medarbetar- och lönesamtal
  • Upprätta individuella kompetensplaner för medarbetarna
  • Organisera introduktion och uppföljning av nyanställda medarbetare
  • Planera flödesmöten och studiedagar
  • Omvärldsbevaka ny evidens, trender och förändringar
  • Företräda och leda verksamheten i enlighet med Capio S:t Görans vision, strategi och värderingar

Personliga egenskaper och meriter
Du är legitimerad sjuksköterska med minst 6 års erfarenhet inom akutsjukvård.  Vi ser gärna en specialistutbildning relaterad till verksamheten.

Meriterande är tidigare ledarerfarenhet men inget krav på chefserfarenhet. Vi tror jobbet blir lättare om du tidigare haft arbetsuppgifter där du coachat medarbetare, fått ta ansvar och samtidigt blivit medveten om faktorer som behöver beaktas för att ta beslut som gynnar patienten och medarbetarna= verksamheten.

Som person vill vi att du har tydliga ledaregenskaper och kan arbeta självständigt. Du tycker om att operativt leda och stötta medarbetare på ett tydligt sätt för att skapa ett gott samarbete. Du har ett genuint intresse av andra människor och en vilja att utveckla verksamheten. Andra egenskaper som är viktiga för chefsrollen är att du är organiserad, har en god kommunikativ förmåga och kan samverka med flera professioner, du är driven i förbättringsarbetet där du utgår från patientens bästa.

För oss är det även viktigt att ha roligt på jobbet och ser gärna att du som person är prestigelös och bidrar till en god stämning.

Erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete är meriterade.

Anställning
Tillsvidare som biträdande vårdenhetschef, viss klinisk tjänstgöring som sjuksköterska ingår.

Tillsättning
Enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Cabelduc, Vårdenhetschef, Tel:08-58703074

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.