Vård online
Vård online

Biträdande verksamhetschef och administrativ stöd

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Publicerades: 2022-05-13

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral i Broby har ca 6250 listade patienter . Vi erbjuder våra patienter ett fullt vårdcentralsutbud och BVC. Vi är 20 glada medarbetare som jobbar tillsammans här på vårdcentralen och har alltid högt i tak. Vi har god kollegial samverkan och ett gott samarbete med kommunen. Vårdcentralen ligger i Nord Östra Skåne med goda förbindelser med kollektivtrafik från Kristianstad, Hässleholm eller varför inte närheten till Malmö/Köpenhamn och deras flygplatser.

Sedan hösten arbetar vi med en chatt och video funktion som heter Flow.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning 

Vi söker dig som är engagerad, driven och gärna med erfarenhet från primärvården. Du kommer vara med i den fortsatta utvecklingen på enheten. Våra mål på enheten är bl.a. patienten i fokus genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande. Hos oss arbetar ett 20-tal engagerade medarbetare som är ett kompetensstarkt team.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ledningsgruppen och tillsammans kommer vi att leda enheten i enlighet med Capiomodellen och säkerställa god medicinsk kvalitet och patientsäkerhet. Du bistår  verksamhetschefen som ansvarar för planering, uppföljning och analys av verksamheten samt resursutnyttjande så att produktion, ekonomi-, kvalitets- och miljömål uppnås. Tillsammans med verksamhetschefen fortsätter utveckla verksamheten genom arbete med gemensamt uppsatta mål och riktlinjer, vidareutvecklar processer och rutiner och är delaktig i att skapa nya vårderbjudanden.  

Kvalifikationer

 -Du har en bakgrund inom sjukvården och meriterade är erfarenhet av primärvård och chefstödsarbete/ledarskap.  

- Är tydlig, noggrann, trygg och en förtroendeingivande som person med god förmåga att strukturera och prioritera. 

-Erfarenhet och intresse av schemaläggning, statistik, ekonomi och administrativt arbete. 

- Har hög servicekänsla och ett professionellt bemötande. Utöver detta har du god samarbetsförmåga är kommunikativ och lyhörd.

- Vidare är du flexibel och lösningsorienterad och att du trivs med tidvis snabba förändringar är en förutsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Villkor

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månader provanställning. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt ök

Kontaktperson Capio

Maria Tischbierek, Tel:044-7818060

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.