SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Biträdande Verksamhetschef till Capio Hemsjukvård i Södertälje/Vårby!

Sista ansökningsdag: 2023-07-15

Publicerades: 2023-05-15

Beskrivning av tjänst

Capio hemsjukvård är vårdcentralens ”förlängda arm” och hos oss utför våra duktiga undersköterskor och sjuksköterskor planerade och oplanerade hembesök hos patienterna kvällar, helger och nätter. Till enheten hör även administrativ personal som tillsammans med verksamhetschef och biträdande verksamhetschef driver och stöttar verksamheten så patienterna får en säker och trygg vård och får våra medarbetare att trivas och må bra.

Capio Hemsjukvård växer och är i ständig utveckling, nytt nu är att vi utökar med ytterligare en biträdande verksamhetschef till vår enhet Sydväst som sitter i Södertälje och Vårby. Du kommer att vara en del i ledningsgruppen samt inneha ett tätt samarbete med andra biträdande verksamhetschefer inom Capio Hemsjukvård. Tjänsten är på heltid och är förlagd främst till vardagar dagtid, men kan vid behov även innefatta kvälls- och helgarbete. Det är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställningstid om 6 månader. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånscykel samt Lifeplan.

Ditt uppdrag
Som biträdande verksamhetschef leder du tillsammans med verksamhetschefen enheten. Ni visar riktning, bygger tillit, främjar samarbete och utvecklar både verksamheten och våra medarbetare. För oss är patientsäkerhetsfrågor alltid i fokus. Du ser förbättringsarbeten som en viktig del av verksamhetsutvecklingen. Du kommer att samverka med vårdcentraler och andra vårdgrannar.

Du vill vara med och skapa en god arbetsmiljö för våra duktiga medarbetare. För oss innebär det att finnas tillgänglig, skapa delaktighet genom kommunikation och transparens både på den egna enheten och Capio Hemsjukvård i stort. Med detta förhållningssätt skapar vi de bästa förutsättningarna för våra medarbetare att trivas, utvecklas och utföra ett bra arbete hos våra patienter.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att leda grupper, inom hälso- och sjukvård eller vård och omsorg. Du har även B-körkort, är fullvaccinerad mot Covid-19 samt kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Har du tidigare arbetslivserfarenheter som chef eller ledare är det meriterande.

Färdigheter och din personlighet
För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har ett hjärta för hemsjukvården och blir inspirerad av ett varierande arbete. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du besitter en god kommunikativ förmåga samt har lätt för att samarbeta med andra. Du känner dig trygg i en arbetsledande position och leder med prestigelöshet och tillit samtidigt som du ser våra medarbetare.

Rollen ställer krav på att du är en person som ser vikten av struktur och har en analyserande förmåga samt att du upplever att du utvecklas i en föränderlig miljö.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en unik möjlighet att komma in och ta en betydande roll i en välfungerande, trevlig verksamhet som befinner sig i en expansiv fas i och med att man går in i ett bredare uppdrag.

Vi erbjuder utbildning fortlöpande för alla medarbetare, vi har planeringsdagar samt schemalagda tider för arbetsplatsträffar och kompetensutvecklingstid.

Ansökan
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hanna Ahnskog, Tel:0840901513

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.