Vård online
Vård online

BUP Motala söker en arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-01-23

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu leg arbetsterapeut till vård för barn och ungdom

Capio BUP Motala består av ett team på 11 medarbetare med olika grundprofessioner varav en tillsvidareanställd specialistläkare. Vår önskan nu är att utöka detta till 14 medarbetare och med 2 specialistläkare. Vi är en enhet med mycket hög tillgänglighet och håller kvalitetsmätningarna.
Som arbetsterapeut kommer du arbeta både enskilt och i team, du har en kollega på samma ort samt 1 i Mjölby. Du har kollegor med hög kompetens och bred erfarenhet och vi söker nu dig som verkligen vill vara med att förbättra och utveckla barn och ungdomspsykiatrin. Vårt fokus nu är att utveckla vår nära vård för patienterna vilket innebär fler skolbesök samt distansarbete.

Arbetsuppgifter: Det vi söker nu är en arbetsterapeut som ska arbeta primärt med funktionsbedömningar, bedömning för struktur, eventuella hjälpmedel samt samverkan. Ett nära teamarbete kommer utföras med mottagningens kurator med samverkan. Till viss del behandling i grupp vid efterfrågan. Om grundläggande psykoterapeututbildning finns kommer även individuella behandlingssamtal utifrån vårdepisoder ingå i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som väldigt viktigt att det finns erfarenhet inom psykiatri eller erfarenhet att bemöta familjer.

Meriterande

Tidigare erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri, grundläggande psykoterapiutbildning (s.k. Steg 1), utbildning inom talsvårigheter/logoped.

Villkor: : Tillsvidareanställning, heltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tjänstgöring måndag - fredag. Möjlighet till visst distansarbete finns. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning

Vi erbjuder dig:

varierande och utvecklande arbetsuppgifter

Möjlighet att påverka arbetstider

Mottagningsgemensam frukost varje vecka

Kollektivavtal

Tjänstepension

Friskvårdsbidrag

Kontinuerlig kompetensutveckling

Handledning 

 

Vill du vara med och göra skillnad? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

230601

Kontaktperson Capio

Zandra Migos, Tel:0141-440051