Vård online
Vård online

Business controller till Capio

Sista ansökningsdag: 2022-10-22

Publicerades: 2022-09-22

Beskrivning av tjänst

Region Hemsjukvård Stockholm är en egen region inom affärsområdet Capio Närsjukvård.  
Hemsjukvården växer och möjligheten att få vård hemma ökar. Det ställer höga krav på vår professionalism och kompetens. Vi arbetar med ständiga förbättringar där systematik och innovation är viktigt. På uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer utför vi drygt 1 100 000 hemsjukvårdsbesök om året. Vi är idag 800 medarbetare. Vi vill göra skillnad för våra patienter, vilket vi gör genom att ha patientens perspektiv. Delaktighet för patienten och lyhördhet från oss är en viktig grund där varje möte är unikt. 

Du som vill vara med och göra verklig skillnad inom hemsjukvården i Stockholm. 

För dig erbjuder vi ett nytt spännande uppdrag som Business Controller hos oss. Vi är inne i en stor förändringsresa där du kommer att ha en nyckelroll. Du kommer till en verksamhet som är i startblocken till något nytt. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmåns cykel samt Lifeplan. Du kommer att ha möjlighet att gå externa kurser samtidigt som vi är en diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra. 

Du rapportera till regionchef och placeringsort är Stockholm. 

Dina arbetsuppgifter 

Som Business Controller i vår region ansvarar du för att supportera vår regionchef och våra 5 enhetschefer med olika ekonomiska frågor, så som rapportering, uppföljning och analys. Arbetet förutsätter nära samarbete med enhetscheferna vilket innebär kontinuerliga besök på enheterna. Du är en god kommunikatör och pedagog. Du är en del av regionledningen och delaktig i utveckling och förändringsarbete inom regionen.  

Dina kvalifikationer 

Vi söker dig som har en kandidatexamen i ekonomi eller motsvarande med några års arbetslivserfarenhet från controllerarbete. Viktigt är att du vill vara en del av det samhällsviktiga arbetet med att förbättra sjukvården. Har du tidigare erfarenhet från hälso- och sjukvårdsbranschen och erfarenhet av att räkna på business case kopplat till ökad effektivitet och/eller lönsamhet är det meriterande. 

Du behöver ha mycket goda kunskaper i Excel och har ett generellt systemintresse. Vidare uttrycker du dig obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att vara lösningsfokuserad, affärsmässig och trygg är viktigt. Du behöver också vara handlingskraftig och beslutsmässig.  

Ansökan 
Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 21 oktober. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Regionchef Marita Ölmheden, marita.olmheden@prvard.se För att arbeta hos oss behöver du vara vaccinerad mot Covid-19. Tjänsten är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställning om 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marita Ölmheden, Tel:0840901013

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.