SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

BVC-sköterska

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-15

Beskrivning av tjänst

Ta chansen och skapa framtiden med oss! Nu finns en ledig plats hos oss på Capio Vårdcentral Johannelund som BVC-sköterska. Du kommer arbeta tillsammans med en engagerad BVC-sköterska och ha tät kontakt med läkare, dietist och samtalsbehandlare. Arbetet innehåller sedvanliga uppgifter som BVC-sköterska. Du kan välja om du enbart vill arbeta på BVC eller om du vill kombinera ditt arbete med något annat uppdrag på vårdcentralen. Vi är för lösningar!
Vår vision är att Capio Vårdcentral Johannelund ska vara en inspirerande miljö där alla medarbetare är delaktiga och där patienten känner sig sedd och bekräftad. En plats där det är naturligt att ge och ta feedback, testa idéer, ifrågasätta, utvärdera och metodiskt göra förbättringar. En vårdcentral som präglas av god arbetsmiljö, teamkänsla, hög tillgänglighet för patienten och hög medicinsk kvalité.  
Capio vårdcentral Johannelund är en privat vårdcentral som drivs på uppdrag av region Östergötland. Vi har full infrastruktur och samma journalsystem som regionen men har utöver det tillgång till Capios system och organisation. Capio har stark framåtanda, tror på individen, decentralisering och driver vården framåt med nya lösningar. Medarbetare delar gärna med sig av sina framgångskoncept till andra vårdcentraler och det leder till en stark vi-känsla. 
Varför ska du välja Capio vårdcentral Johannelund som din nästa arbetsplats? Du får en chef och ledning som är lösningsfokuserad och vill att du ska utvecklas i din roll som BVC-sköterska och människa. Du får stort inflytande över ditt schema och din patientlista. Organisationen är platt och beslutsvägarna är korta så du kommer ha stor möjlighet att driva utvecklingsprojekt och utveckla verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan eller hör av dig så berättar jag mer.
Med vänlig hälsning/Josefine Svanteson verksamhetschef Capio Vårdcentral Johannelund

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Josefine Svantesson, Tel:0722-244940

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.