SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska kom till oss.

Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Publicerades: 2023-02-04

Om ossBeskrivning av tjänst

Kära, fantastiska sjuksköterska. Vi söker dig och din kompetens in i vårt team av sjuksköterskor. Just nu är vi sex och utökar med två till. Är du en av dem?

Nu söker vi dig som vill utvecklas och vara med i att utveckla barn och ungdomspsykiatrin i Dalarna. Som sjuksköterska hos oss har du en unik roll och funktion. Du är navet och är den som följer och beslutar om barnet/ungdomens vård från början till slut. 

Hos oss får du utvecklas och lära dig diagnostik och utredningsprocessen. Du fattar beslut och tillhandahåller vården för familjen. Som sjuksköterska hos oss arbetar du självständigt och i Team. Tillsammans med läkare, psykologer, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut arbetar ni med att utreda och behandla barnet/ungdomen.

Vi bygger en unik mottagning med ett unikt arbetssätt som skiljer sig från övriga mottagningar i hela Sverige. Vill du vara med att förändra barn och ungdomspsykiatrin till det bättre då ska du hänga på oss. 

DU planerar och lägger ditt eget schema.  Vill du jobba på distans viss tid? Har du barn och behöver anpassa så att livet går ihop? Vi stöttar dig och ser till att du får en god arbetssituation där du kan balansera jobb och privatliv. Vi har hög tillit och tror på den egna förmågan till att strukturera och planera sitt arbete. 

Vi erbjuder en arbetsplats där vi satsar mycket på gemenskap och teamanda. Vi erbjuder utbildningsluncher varannan vecka och utöver det mycket annat ;). Ditt kontor är stort och fräscht. Du har en egen dator, telefon och allt stöd du kan behöva gällande administration. En diktafon gör det möjligt för dig att diktera alla dina besök för att bespara tid. Receptionen stöttar dig i bokningar, utskrifter och annat. 

Arbetsuppgifter: Diagnostik, utredning och bedömning av patienter mellan 4-18 år. Bedömningar utifrån olika bedömningsinstrument (MINI-KID, ASSQ, SNAP-IV).  Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrin. Delta i utveckling av mottagningen..

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska 

Merit: Erfarenhet av BUP, Specialistinriktning inom psykiatrin och/eller barn. 

Villkor: Tillsvidareanställning, heltid. Tjänstgöring måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

Vi erbjuder dig: Ett flexibelt arbete med hög delaktighet och ansvar, samt goda möjligheter till utveckling, visst distansarbete, flexibla arbetstider. Individuell lönesättning.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lina Tengerström , Tel:0731-479552

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.