SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio BUP Falun söker en behandlare inom KBT

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-03

Om ossBeskrivning av tjänst

Capio Psykiatri expanderar och behöver fler duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet.
Vi söker nu en terapeut, behandlare som vill arbeta med KBT behandling både individuellt och i grupp. 

Välkommen med din ansökan! 

Vår mottagning växer och vi söker fler medarbetare som vill arbeta med behandling. Hos oss får du komma till ett stort team bestående av fasta läkare, sjuksköterskor, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och administratörer. 

Vi har ett unikt arbetssätt som skiljer sig från övriga mottagningar. Vårt arbete eftersträvar kvalitet, förutsägbarhet och kontinuitet. Som behandlade terapeut kommer du att jobba med gruppbehandlingar, föräldrastöd, syskonstöd och individuella behandlingar. Med din kompetens är du delaktig i att forma och utveckla våra arbetsflöden tillsammans med psykologerna. 

Mottagningen ligger centralt i Falun och lokalerna är välplanerade, nyrenoverade och fräscha. 

Du får en gedigen introduktion och vi tillförsäkrar att du får en bra grundkompetens om du inte tidigare har arbetat länge inom BUP. En mentor stöttar och hjälper dig tills dess att du upplever att det fungerar väl. Du ingår i ett större team av behandlande och utredande psykologer där ni tillsammans arbetar mot högkvalitativ vård. 

Arbetsuppgifter: Manualbaserad KBT av depression, ångest och andra tillstånd hos barn och ungdomar samt föräldrar. Familjebaserad KBT behandling. 

Krav: socionomexamen eller leg sjuksköterska med KBT inriktning. 

Kvalifikationer; hälso- och sjukvårdskurator. 


För tjänsten är det ett krav att du har körkort.

Personliga egenskaper: Du ska vara självständig och kunna fatta egna beslut. Du ska vilja bidra till att skapa, och utveckla verksamheten. Du ska vara en teamspelare som gillar att samverka både internt och externt.  Du ska tycka om att föreläsa inför en större mängd människor och också kunna ta emot individuella patientbesök.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsvillkor: Tillsvidaretjänst. Heltid, tjänstgöring måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse. 6 mån provanställning.

Vi erbjuder dig: Ett flexibelt arbete med hög delaktighet och ansvar, flexibla arbetstider och individuell lönesättning.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lina Tengerström, verksamhetschef , Tel:0731479551

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.