Vård online
Vård online

Capio BUP Mjölby söker Psykolog

Sista ansökningsdag: 2022-06-16

Publicerades: 2022-05-16

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Psykiatri startar upp två nya mottagningar, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, BUP.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Mottagningen startades upp 1/6 2021 och har nu arbetat upp grundläggande arbetsrutiner och flöden. Mottagningen utgörs av ett team med 10 medarbetare som har olika grundprofessioner, t ex läkare, sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut och psykologer, enhetschef och tillika specialistsjuksköterska i psykiatri. Alla medarbetare sitter nära varandra i egna kontor, vilket innebär möjlighet till kommunikation och kollegialt stöd. Som psykolog har man i varje enskilt ärende ett nära samarbete med bl a en erfaren barnpsykiatriker. Som anställd ges också möjlighet till kontinuerlig handledning och fortbildning. Vår verksamhet kommer att kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang. Ambitionen är att skapa en varm och familjär atmosfär för varandra, våra patienter och deras familjer.

På uppdrag av Region Östergötland erbjuder vi vård till patienter som lider av medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd. Uppdraget omfattar barn och ungdomar upp till 17 år. Då verksamheten är under uppstart kommer det finns goda möjligheter att engagera sig i utvecklingsarbete och anpassa grundstrukturen till lokala behov.

Arbetsuppgifter
Genomföra behandlingsuppdrag och psykopedagogiska insatser riktade mot barn/ungdomar, på både individ- och gruppnivå. Som psykolog förväntas du kunna bidra med strategier för att utveckla förmågor och färdigheter hos patienten och hjälpa till att hantera och förebygga problemskapande beteende. Det ingår även att utföra bedömningar och fördjupad utredning även inkluderat neuropsykiatrisk utredning på barn och ungdomar upp till 17 år. Syftet är att identifiera och skapa förståelse för barnets/ungdomens funktionsnedsättning och dess konsekvenser.  Även konsultation och utbildningsinsatser till vårdnadshavare, nätverk och skolpersonal kan förekomma. Dokumentation som journalföring och utlåtandeskrivning är också viktiga arbetsuppgifter. Det finns möjlighet att diktera och få hjälp med administrativa sysslor så att fokus kan ligga på direkt patientarbete.

Möjlighet finns vid önskemål att utföra viss del av arbetet på distans.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. psykolog med erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, skola eller liknande. Meriterande är erfarenhet av att utreda barn och ungdomar med misstänkt neuropsykiatrisk diagnos.  Extra meriterande är om du har utbildat dig till specialist i neuropsykologi.  

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid, tjänstgöring måndag-fredag med möjlighet till flexibla arbetstider och distansarbete i viss mån. Tillträde efter överenskommelse.
6 mån provanställning.

 

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

efter överenskommele

Kontaktperson Capio

Zandra Migos, Tel:0141-440051

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.