Vård online
Vård online

Capio BUP Motala söker leg Psykolog

Sista ansökningsdag: 2022-09-26

Publicerades: 2022-08-26

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Psykiatri startade upp två nya mottagningar våren 2021, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, BUP.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vår mottagning är centralt belägen i Folkets Hus lokaler, vi har öppet vardagar 8-16:30. Vårt team består av nu 11 personer från olika professioner och yrkesroller, varav två tillsvidare anställda specialist läkare. Mottagningen öppnade 1 juni 2021, men vi har redan utökat vårt team utifrån de behov vi ser. Nu söker vi dig som passar in i vårt team!

Det vi söker är leg psykolog som ska arbeta främst behandlingsinriktat, men där det även ingår arbetsuppgifter utifrån remisser, del av nybesöksprocessen och aktivt delta i det kontinuerliga utvecklingsarbetet. Vi inom Capio följer själva upp kvalitet samt följsamhet till avtalet varvid stor del av arbetet är riktat till detta. Vi är ytterst måna om att leverera den vård som är beställd vilket gör att du i din roll som psykolog får tydliga direktiv i vad som ska utföras under vilka ramar. Utifrån de behov som finns i området kommer en ökad utbildningsinsats utföras avseende ätstörningsvård med e-kbt som bas, varpå den vi söker bör vara trygg i kbt rationalen.

Arbetsuppgifter:
Psykoterapeutiska behandlingar samt utifrån erfarenhet och roll på mottagningen finns möjlighet till att arbeta med bedömningar samt grundläggande utredning (tex MiniKid), remissbedömningar, nybesöksbedömningar, konsultationer, handledning.

Möjlighet om önskemål finns att utföra viss del av arbetstiden på distans.

Kvalifikationer: 
Leg psykolog. Meriterande med farenhet av barn och ungdomspsykiatri, utbildning: Wisc, Ados.or

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Tillsvidaretjänst. Heltid, tjänstgöring måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse. 
6 mån provanställning.

Vi erbjuder dig: Ett flexibelt arbete med hög delaktighet och ansvar, flexibla arbetstider och individuell lönesättning.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Polisutdrag krävs inför anställning. Intervjuer kommer ske löpande.

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Zandra Migos, Tel:0141-440051

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.