SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Psykiatriker se hit!

Sista ansökningsdag: 2023-04-17

Publicerades: 2023-03-10

Om ossBeskrivning av tjänst

Hej kära kollega.  

Nu söker vi dig som är psykiatriker. 

Söker du en arbetsplats där du får vara en del av trygg läkargrupp? En arbetsplats där du är delaktiga i beslut och utveckling av verksamheten? Är du en positiv och snäll person som tycker det är roligt att jobba i team?  Om ja. Sök. 

Vi bygger en verksamhet med ett unikt arbetssätt i Sverige. Vi står för kontinuitet, trygghet och förutsägbarhet.

Varje profession har en unik roll i en unik kedja som tillförsäkrar att alla barn och ungdomar får rätt vård i rätt tid. Du tar ansvar och tar beslut för att utveckla mottagning till det bättre. 

Våra fantastiska sekreterare och receptionister ser till att du får rätt avlastning för att du ska kunna ägna så mycket tid du kan till våra barn, ungdomar och vuxna. Capio vill vara i framkant inom digitala hjälpmedel och  du kommer därför att erbjudas en hel del stöttning utöver det ovannämnda. 

Lokalerna är belägna mitt i centrala Falun och är helt nyrenoverade på över 800 kvm.  Du har tillgång till bra konferensrum, eget kontor och behandlingsrum. 

Hos oss har vi endast fastanställd personal och lägger stort fokus på teamarbete och gemenskap. Du kommer arbeta nära sjuksköterskor, psykologer, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du ägnar din tid till diagnostik i samband med utredning av vuxna och/eller barn, unga vuxna. 

Arbetsuppgifter: Utredning och diagnostik i samband med utredning. 

Kvalifikationer: Du är specialist i Barn- och Ungdomspsykiatri och/eller vuxenpsykiatri. 

Personliga egenskaper: Snäll, positiv och strukturerad. Engagerad och du ska tycka det är roligt med utveckling och förändring. 

Anställningsvillkor: Tillsvidare. Upp till 100%. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. 6 mån provanställning.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. 
Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lina Tengerström, verksamhetschef , Tel:073-1479552

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.