SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio Hemsjukvård söker sjukvårdsbiträden för semestervikariat!

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Publicerades: 2023-03-27

Beskrivning av tjänst

Är du sjukvårdsbiträde och vill arbeta kvällar och helger inom hemsjukvård hos oss på Capio i sommar? Hos oss får du möjlighet att utvecklas som sjukvårdsbiträde genom Capios kliniska utbildningar i hemsjukvård. Du får även ett arbete som innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig från sjuksköterska.

Vi utför hemsjukvård i Stockholms län och du kommer att utgå från ett av våra fem kontor. 
Innerstan, Liljeholmen.
Söderort, Farsta Centrum.
Sydost, Haninge Centrum och Nynäshamn
Sydväst, Södertälje och Vårby Gård.
Nordost, Täby.

Arbetsuppgifter
Som sjukvårdsbiträde kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna innefattar att administrera läkemedel, kontrollera blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier, sondmatning och andra viktiga arbetsuppgifter hemma hos patienten. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som är ditt arbetsverktyg under ditt arbetspass. Arbetet innebär mycket bilkörning men finns även i viss mån möjlighet att arbeta utan bil.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

  • Är vårdbiträde och har ett par års arbetslivserfarenhet
  • Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
  • Är vaccinerad mot Covid-19

Det är även meriterande om du har arbetat inom hemsjukvård.

För att lyckas i rollen hos oss bör du ha ett hjärta för hemsjukvården, god samarbetsförmåga, du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar alltid för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi arbetar när vårdcentralerna har stängt det innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Vi erbjuder semestervikariat under perioden maj-augusti. Det finns även möjlighet att börja tidigare. I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 kommer att bli en skyddad yrkestitel kan titeln för er som blir anställda komma att ändras. 

Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. 

Hos oss får du som kandidat göra tester tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi hanterar ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

4-8 veckor

Lön

Månadslön/timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.