SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio Hemsjukvård växer och söker fler undersköterskor på helger!

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Publicerades: 2023-03-02

Beskrivning av tjänst

Är du undersköterska och vill arbeta med hemsjukvård?
Hos oss får du möjlighet att utvecklas som undersköterska i ett arbete som innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig från sjuksköterska. Vi växer på alla våra enheter och vill nu rekrytera fler duktiga undersköterskor som vill arbeta på helgerna, arbetstiderna är förlagda lördag och söndag mellan klockan 07:00-22:00 det finns även möjlighet att arbeta halva pass. Vi hoppas att du söker dig till oss!

Vi utför hemsjukvård i Stockholms län och söker undersköterskor som vill arbeta helger från något av våra kontor. 
Innerstan, Liljeholmen.
Söderort, Farsta Centrum.
Sydost, Haninge Centrum samt Nynäshamn
Sydväst, Södertälje samt Vårby Gård.
Nordost, Täby

Arbetsuppgifter
Som undersköterska kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och innefattar att administrera läkemedel, kontrollera blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier, sondmatning och andra viktiga arbetsuppgifter hemma hos patienten. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som är ditt arbetsverktyg under ditt arbetspass. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

Är utbildad undersköterska med erfarenhet av delegerade arbetsuppgifter. Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.  För att arbeta hos oss behöver du vara vaccinerad mot Covid-19. Det är meriterande om du har arbetat i hemsjukvård.

För att lyckas i rollen hos oss bör du ha ett hjärta för hemsjukvården, god samarbetsförmåga, du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar alltid för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi arbetar när vårdcentralerna har stängt det innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger och röda dagar och denna tjänst gäller för ett schema på helger.  Vi erbjuder tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning på överenskommen tjänstgöringsgrad med pass på helger.  

Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. Du får vidareutbildning i de områden du behöver via vår interna Academy samt genom schemalagd utvecklingstid.

Hos oss får du som kandidat göra tester tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi hanterar ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Månadslön/timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sara Klasson, Tel:0840901363

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.