SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio Läkargruppen söker leg. sjuksköterska/ögonsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-06-04

Publicerades: 2023-05-04

Om oss


Beskrivning av tjänst

Vi söker en leg. sjuksköterska eller ögonsjuksköterska till Läkargruppens största enhet. Vi söker dig som har stort intresse för ögonsjukvård. Capio Läkargruppen är en positiv arbetsplats, med högt fokus på kvalitetsfrågor. Arbetsplatsen präglas av en hög serviceanda gentemot varandra, våra kunder och patienter.   

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i professionellt team på ögonmottagningen samt om intresse finns även på ögonoperation.

Vi arbetar självständigt men även i team så det är viktigt att du gillar variationen i att arbeta självständigt men ofta i nära samarbete med övriga medlemmar i teamet.

På ögonmottagningen har vi många patienter i på besök dagligen. Det gör att man behöver kunna arbeta effektivt och följa våra rutiner.

Kvalifikationer

För dig som är leg. sjuksköterska utan ögonspecialisering så önskar vi att du har erfarenhet av ögonsjukvård.

Leg. ögonsjuksköterska, gärna med erfarenhet, men det är inget krav.

Du är flexibel, har god samarbetsförmåga, är tydlig och strukturerad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker nu en kompetent och engagerad
medarbetare.

Villkor

Tillsvidaretjänst, heltid eller deltid enligt ök. Provanställning 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är måndag-fredag.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!

Övrigt

Vi ligger centralt i Örebro dit man lätt tar sig, anställda har friskvårdsbidrag samt frukost varje dag, vi har möjlighet att teckna privat sjukvårdsförsäkring och vi får bra resultat i patientenkäter. 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Petra Hallin-Berger, Tel:0732623686

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.