Vård online
Vård online

Capio Närakut i Kungsbacka söker specialistläkare.

Sista ansökningsdag: 2022-11-11

Publicerades: 2022-09-07

Om oss

Capio Kungsbacka Närakut drivs av Capio Närsjukvård på uppdrag av Region Halland. Närakuten är en primärvårdsakut som tar hand om patienter som inte kräver akutsjukhusets resurser och som avlastar vårdcentralerna i omhändertagande av patienter. Vi har öppet 07-24 under årets alla dagar och tar årligen emot ca 40 000 patienter. Närakuten bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande. Målet för vårt arbete är att uppnå bästa möjliga hälsa för varje enskild patient.

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta i en verksamhet präglad av teamarbete, snabba flöden, god sammanhållning och arbetsglädje? Då kan detta vara intressant för dig.

Välkommen till ett glatt gäng där samarbete och högt i tak är en självklarhet! För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Därför är vi just nu i färd med att införa ett teambaserat arbetssätt där vi gör tvärprofessionella bedömningar av individens behov och vårdnivå. Vi arbetar med tänket ”rätt kompetens först” och detta kommer att passa som handen i handsken för dig som gillar moderna, tvärprofessionella arbetssätt och som ser vikten av samarbete där vi alla är lika viktiga och lyfter varandra.

För dig som läkare innebär arbetet hos oss en varierande vardag i högt tempo där din kompetens får komma till sin rätt. Du träffar varje dag patienter i alla åldersgrupper och med nästan uteslutande akuta åkommor. Vi erbjuder flexibilitet i anställningens omfattning – arbete på halvtid eller deltid - för att du ska kunna kombinera arbetet hos oss med andra uppdrag. Vi vill i möjligaste mån ge våra medarbetare chansen att påverka sin egen arbetssituation för att främja ett liv i balans. Vi vill tänka långsiktigt och är måna om att jobba för ett hållbart arbetsliv. Sysselsättningsgrad kan diskuteras och kombineras med annat arbete, forskning eller liknande. 

Är du specialistläkare i allmänmedicin eller i annan specialitet, gillar teamarbete och vill vara med på vår fortsatta resa? Du kanske även har erfarenhet av akutsjukvård? Hör av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kontinuerligt tar kontakt för intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anne-Louise Merkel, Tel:0300-565516

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.