Vård online
Vård online

Capio Ögon söker Enhetschef med optikerbakgrund

Sista ansökningsdag: 2022-12-17

Publicerades: 2022-11-17

Om oss

Inom Capio Ögon har vi lång erfarenhet av ögonsjukdomar och ögonoperationer. Vi har funnits i 35 år och har utfört över 500 000 ögonoperationer. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrkirurgi och synfelsbehandlingar.
Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik, Scanloc Healthcare och Stockholms Ögonklinik. Våra kliniker finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan, Linköping samt filialer på ett antal orter.

Capio Ögon har funnits i Jönköping sedan 2014. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. Vi har avtal med Region Jönköping för mottagningsverksamhet och gråstarroperationer. Våra lokaler finns på Lantmätargränd 59.

Beskrivning av tjänst

Är du en nyckelperson i utvecklingen av vår verksamhet i Jönköping?

Vi på Capio Ögon har ständigt en pågående process för att utveckla våra klinikers förmåga kring att vara en långsiktig och pålitlig partner för våra patienter, kunder och intressenter.

Nu söker vi en enhetschef med optikerbakgrund till vår klinik i Jönköping. Vid vår verksamhet i Jönköping bedriver vi en bred verksamhet som innefattar ögonmottagning och kataraktkirurgi på uppdrag av Region Jönköping samt refraktiv kirurgi och ögonsjukvård mot försäkringsmarknaden. Jönköpingskliniken utför årligen c:a 6000 mottagningsbesök och c:a 3000 operationer.

Arbetsuppgifter

  • Du är involverad i att nå verksamhetens produktionsmål, detta sker i nära samarbete med klinikens verksamhetschef
  • En del av tjänsten innebär kliniskt arbete som optiker i den dagliga driften
  • Du kommer arbeta med flera delar kopplade till klinikens dagliga drift, exempelvis schemaplanering
  • Du är engagerad i relationer med flertalet av våra intressenter
  • Du är en nyckelperson i att marknadsföra kliniken lokalt
  • Tjänsten innefattar visst personalansvar

 

Vem är du?

Du är utbildad optiker med yrkeserfarenhet, kliniskt arbete inom ögonsjukvården och/eller erfarenhet av refraktiv verksamhet är meriterande. Du har en prestigelös inställning med förmåga att kunna skifta mellan operativt och strategiskt fokus där du trivs med att ta ansvar och ägandeskap över processer. Du tror på lagkänsla och att vi lyckas som team.

Vi tror att du har viss erfarenhet av chefskap alternativt känner att nästa steg för dig är att testa på en chefsroll.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid rätt personlighet. Stationeringsort för rollen är Jönköping.

     

Vad erbjuder vi?

Vi strävar mot en kultur som värdesätter god kvalité och ett gott bemötande samt bejakande av individens unika kompetens som kommer till uttryck i teamets lagspel och kollektiva intelligens.

Utöver en stimulerande arbetsdag så erbjuder vi;

  • Friskvårdsbidrag
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Kollektivavtal och tjänstepension
  • Möjlighet att utvecklas och växa inom Capios breda verksamhetAnställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Malin Dahlqvist, Tel:076-6266170

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.