Vård online
Vård online

Capio Ögon söker erfaren Ögonspecialist

Sista ansökningsdag: 2022-06-15

Publicerades: 2022-03-09

Om oss

Capio Ögon Skövde bedriver ögonmottagning på uppdrag av VGR.

Beskrivning av tjänst

Som ett led i Capio Ögons fortsatta tillväxt behöver vi en erfaren Ögonspecialist till Skövde

Vi söker dig som vill vara med i vår pågående utveckling mot målet att skapa Sveriges bästa ögonsjukvård. Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa!

Vår verksamhet kännetecknas av fokus på högkvalitativ vård, Bästa Bemötande och Behandling (BBB) med ett genuint engagemang för våra patienter. Vi tror på att göra arbetet ihop som ett team samtidigt som vi önskar bejaka varje individs utvecklingsmöjligheter, då utvecklas både du och verksamheten. Tillsammans med erfarna och kunniga kollegor kommer du bidra med din kompetens för att skapa en suverän mottagningsverksamhet i Skövde.

Arbetsuppgifter

Arbetet består huvudsakligen av mottagningsverksamhet måndag–fredag. Placering är på vår ögonmottagning i Skövde.

Du kommer att ingå i team med hög kompetens och serviceanda.
Mottagningsverksamheten i Skövde består av sedvanlig ögonmottagning för såväl kroniker som nya patienter. 

Kvalifikationer

Du är Leg specialistläkare inom ögon med bred kompetens inom området Oftalmologi och mångårig erfarenhet av arbete med ögonmottagning.

Verksamheten har väl inarbetade rutiner för att ta emot det stora vårdbehovet som specialiteten ögon nu möter.

Villkor

Tillsvidareanställning, hel- eller deltid. Vi är även öppna för andra samarbetsformer och oregelbundna uppdrag.

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.

Som anställd erbjuder vi dig även attraktiva villkor enligt följande. Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Du får en privat sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och en konkurrenskraftig pensionsförsäkring

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Efter överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ida Fors, Tel:0500-400550

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.