Vård online
Vård online

Capio Ögon söker Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2022-06-04

Publicerades: 2022-05-04

Om oss

Inom Capio Ögon har vi lång erfarenhet av ögonsjukdomar och ögonoperationer. Vi har funnits i 35 år och har utfört över 500 000 ögonoperationer. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrkirurgi och synfelsbehandlingar.
Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik, Scanloc Healthcare och Stockholms Ögonklinik. Våra kliniker finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan, Linköping samt filialer på ett antal orter.

Capio Ögon förvärvade under hösten 2021 Stockholms Ögonklinik, vilka har lokaler både på Sophiahemmet och Valhallavägen 58. Vi har ett brett utbud av behandlingar och kirurgi såsom ögonmottagning, ögonbottenfotografering av diabetiker, glaukomscreening, näthinnekirurgi, gråstarrkirurgi, synfelsbehandlingar, ögonlockskirurgi samt glaukomkirurgi.

Beskrivning av tjänst

Om oss

På Capio Ögon vid Sophiahemmet och Valhallavägen 58 är vi tillsammans ca 70 medarbetare. Vi söker nu en medicinsk sekreterare för arbete på vår administrationsavdelning.

 

Om rollen

Vi utgör idag en arbetsgrupp på fyra medicinska sekreterare och söker dig som är positiv, noggrann, ansvarsfull och kan strukturera och prioritera ditt arbete. Du behöver tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är serviceinriktad och har en bra samarbetsförmåga.

Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av verksamheten och har nära samarbete med kollegor. Vårt arbete utvecklas kontinuerligt och vi arbetar med ständiga förbättringar, vi ser gärna att du kommer med idéer och förslag för att utforma nya rutiner och arbetssätt.

 

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår till största delen journaldokumentation utifrån diktat, därutöver ingår posthantering och remisshantering

Vi arbetar i journalsystemet Webdoc.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i svenska och medicinsk terminologi. Erfarenhet av ögonsjukvård är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning heltid, arbete måndag till fredag.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och har genom dem kollektivavtal.

Löneförmåner vi erbjuder är privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi tillhandahåller även ett förmånligt pensionsavtal.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Julia Törn-Persson, Tel:08-50894941

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.