Vård online
Vård online

Capio Ögon söker ögonsjuksköterska/sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-06-15

Publicerades: 2022-04-06

Om oss

Inom Capio Ögon har vi lång erfarenhet av ögonsjukdomar och ögonoperationer. Vi har funnits i 35 år och har utfört över 500 000 ögonoperationer. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrkirurgi och synfelsbehandlingar.
Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik, Scanloc Healthcare och Stockholms Ögonklinik. Våra kliniker finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan, Linköping samt filialer på ett antal orter.

Capio Ögons klinik på Östra Hamngatan öppnades redan 1994 och ligger mycket centralt beläget vid ”Kopparmärra”. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. Vi har avtal med VGR gällande ögonmottagning och gråstarroperationer, men har även möjlighet att ta emot privatbetalande patienter.

Beskrivning av tjänst

Capio Ögon satsar för fortsatt utveckling och vi söker nu leg ögonsjuksköterska/sjuksköterska med placering i Göteborg. Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa!

Vi söker dig som har stort intresse för ögonsjukvård.

Du kommer att tjänstgöra på våra kliniker i Göteborg på Östra Hamngatan. Du kommer att arbeta tillsammans med övrig medicinsk personal, läkare och administrativ personal.

På mottagningarna har vi patienter som kommer in för ett första bedömningsbesök eller kroniker som är hos oss hela avtalstiden. På Östra Hamngatan utförs  även gråstarroperationer och förundersökningar inför dessa. Vi har också synfelsbehandlingar för privatbetalande patienter.

Vi har ett flerårigt avtal med Västra Götalandsregionen. 

För att passa bra in i vårt team är det viktigt att vara flexibel, inkännande, empatisk, samarbetsvillig och strukturerad.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i professionellt team på ögonmottagningen.
Vi erbjuder dig en verksamhet med stort kvalitetsfokus samt trevliga och positiva kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad ögonsjuksköterska eller sköterska med erfarenhet av ögonsjukvård.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker nu en kompetent och engagerad medarbetare.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.

Rekrytering sker fortlöpande.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och har genom dem kollektivavtal. Löneförmåner vi erbjuder är en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi tillhandahåller även ett förmånligt tjänstepensionsavtal.

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sara Johansson, Tel:0735061794

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.