Vård online
Vård online

Capio Ögon söker Ögonspecialist till öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Publicerades: 2022-09-14

Om oss

Inom Capio Ögon har vi lång erfarenhet av ögonsjukdomar och ögonoperationer. Vi har funnits i 35 år och har utfört över 500 000 ögonoperationer. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrkirurgi och synfelsbehandlingar.
Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik, Scanloc Healthcare och Stockholms Ögonklinik. Våra kliniker finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan, Linköping samt filialer på ett antal orter.

Beskrivning av tjänst

Capio Ögon bygger vidare och planerar att starta en ny verksamhet i Helsingborg hösten 2022.

Vi söker nu ögonspecialist till vår nya mottagning.

Välkommen att vara med i vår utveckling.

Vi planerar att starta den nya verksamheten under oktober 2022 och vi kommer att arbeta på uppdrag av Region Skåne.

Våra verksamheter kännetecknas av fokus på högkvalitativ vård, Bästa Bemötande och Behandling och genuint engagemang bland våra medarbetare. 
Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter i en miljö där du arbetar tillsammans övrig medicinsk och administrativ personal. 

Arbetsuppgifter
Arbetet består huvudsakligen av mottagningsverksamhet måndag–fredag. Placering är på vår ögonmottagning i centrala Helsingborg.

Du kommer att ingå i team med hög kompetens och serviceanda.


Kvalifikationer
Du är Leg specialistläkare inom ögon med bred kompetens inom området Oftalmologi och mångårig erfarenhet av arbete med ögonmottagning.

Verksamheten har väl inarbetade rutiner för att ta emot det stora vårdbehovet som specialiteten ögon nu möter.

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid, tjänstgöring dagtid måndag - fredag.

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.

Som anställd erbjuder vi dig även attraktiva villkor enligt följande. Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Du får en privat sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och en konkurrenskraftig pensionsförsäkring

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Patrik Svensson , Tel:0709565454

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.