Vård online
Vård online

Capio Ögon söker Optiker/Ögonsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-07-13

Publicerades: 2022-06-13

Beskrivning av tjänst

Capio Ögon söker Optiker/Ögonsjuksköterska till vår toppmoderna klinik i Jönköping

Våra verksamheter kännetecknas av fokus på högkvalitativ vård, där vår vision är "Bästa Bemötande och Behandling".

Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter i en miljö där du arbetar tillsammans med övrig medicinsk personal, läkare och administrativ personal.

Under våren har vi flyttat in i nya, toppmoderna lokaler i centrala Jönköping.

Arbetsuppgifter: Undersökningar inför läkarbesök på ögonmottagning och vid kataraktkirurgi. Egna mottagningar inom kompetensområdet. Telefonrådgivning. Förundersökning inför refraktiva operationer. Individuellt anpassad introduktion utefter tidigare erfarenhet.

Kvalifikationer: Legitimerad optiker/ögonsjuksköterska. Erfarenhet från ögonsjukvård och refraktiv verksamhet är meriterande, liksom utbildning/erfarenhet av diabetesfotografering och synfältsbedömning, samt magisterexamen inom området.

Som person så trivs du i en vardag med patient- och kundkontakter och lägger stor vikt vid att ge personlig service i kund- och patientmöte – att finnas med i kund- och patientresan från start till mål. Du har med fördel en styrka i att jobba informativt och pedagogiskt, samt en god förmåga att förstå sambandet mellan medicinsk kvalité och affärsnytta.

Då teamarbete är en viktig del i ditt arbete har du en god förmåga att samarbeta med andra. Både arbetsuppgifter och arbetstempo kan variera så du bör du gilla omväxling och ha förmågan att ta egna initiativ. 

Förutom formella kompetenskrav, lägger vi stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, heltid. Du arbetar dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor! Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Du erbjuds privat sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och konkurrenskraftig pensionsförsäkring som anställd.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100% eller enl. överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Malin Dahlqvist, Tel:076-6266170

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.