SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio Ögon söker sjuksköterska till operationsmottagning

Sista ansökningsdag: 2023-04-03

Publicerades: 2023-03-06

Om oss

Inom Capio Ögon har vi lång erfarenhet av ögonsjukdomar och ögonoperationer. Vi har funnits i 35 år och har utfört över 500 000 ögonoperationer. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrkirurgi och synfelsbehandlingar.
Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik, Scanloc Healthcare och Stockholms Ögonklinik. Våra kliniker finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan, Linköping samt filialer på ett antal orter.

Capio Ögon förvärvade under hösten 2021 Stockholms Ögonklinik, vilka har lokaler både på Sophiahemmet och Valhallavägen 58. Vi har ett brett utbud av behandlingar och kirurgi såsom ögonmottagning, ögonbottenfotografering av diabetiker, glaukomscreening, näthinnekirurgi, gråstarrkirurgi, synfelsbehandlingar, ögonlockskirurgi samt glaukomkirurgi.

Beskrivning av tjänst

Capio Ögon satsar för fortsatt utveckling och vi söker en ny kollega till vår trevliga operationsenhet på Stockholms Ögonklinik vid Sophiahemmet. 

Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa!

Vi söker dig som vill arbeta på en liten enhet men med avancerade kirurgiska ingrepp såsom näthinnekirurgi, linsbyte, polikliniska operationer som tårvägar, ögonlocks-plastik men framför allt gråstarrsoperationer. Vi diskar och steriliserar allt gods själva på vår enhet.  

Våra verksamheter kännetecknas av fokus på högkvalitativ vård, Bästa Bemötande och Behandling och genuint engagemang bland våra medarbetare. Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter i en miljö där du arbetar tillsammans övrig medicinsk personal, läkare och administrativ personal. 

Kvalifikationer; 
Leg sjuksköterska eller leg. operations-sjuksköterska med intresse av ögonsjukvård.  

För att passa bra in i vårt team är det viktigt att vara flexibel, inkännande, empatisk, samarbetsvillig och strukturerad

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, heltid. Du arbetar dagtid måndag-fredag.
Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder attraktiva villkor! Vi är anslutna till Vårdföretagarna och omfattas av kollektivavtal.
Du får en privat sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och pensionsförsäkring som anställd.

 

  

  

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Heltid

Lön

månadslön

Tillträde

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Niklas Wallskog, Tel:niklas.wallskog@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.