Vård online
Vård online

Capio Ögon söker vik undersköterska

Sista ansökningsdag: 2022-10-12

Publicerades: 2022-09-13

Om oss

Capio Ögon har funnits i Jönköping sedan 2014. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. Vi har avtal med Region Jönköping för mottagningsverksamhet och gråstarroperationer. Våra lokaler finns på Lantmätargränd 59.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Vi söker nu en vik undersköterska för timanställning till vår till mottagning i centrala Jönköping. 

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Händelserika miljöer stimulerar dig och du klarar av att hålla många bollar i luften och är stresstålig samtidigt som du kan skapa struktur och ha ett gott ordningssinne. Vidare har du en professionell attityd med positiv energi där du tar egna initiativ och kan rycka in där det behövs.

Arbetsuppgifter: I Tjänsten igår receptionistarbete samt övrig administration i verksamheten, men du kommer även hjälpa till vid ögonundersökningar.
I tjänsten som receptionist har du en viktig servicefunktion då du är ansiktet ut mot våra kunder och besökare.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller annan likvärdig vårdutbildning.
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete och administrativt arbete inom vården är meriterande. God datorvana. Goda kunskaper i tal och skrift.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Visstidsanställning/timanställning, tjänstgöring dagtid måndag- fredag.
Tillträde efter överenskommelse. 
Vi är anslutna till Vårdföretagarna. 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Intervjuer sker löpande.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Timlön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Malin Dahlqvistg, Verksamhetschef , Tel:0766-266170

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.